Ανέλαβε και ξεκίνησε δουλειά από το γραφείο του ο νέος Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Δ. Κουρέτας

 Με τις ευχές του σε δημοσιογράφους και πολίτες της Θεσσαλίας, αλλά και πολλές… υπογραφές ξεκίνησε να εργάζεται από σήμερα και τυπικά από την θέση του Περιφερειάρχη Θεσσαλίας ο κ. Δημήτρης Κουρέτας.

Αναλυτικότερα στην πρώτη του ουσιαστικά δήλωση ως περιφερειάρχης τόνισε τα εξής:

«Εύχομαι καλή χρονιά σε εσάς και σε όλους του Θεσσαλούς. Τυπικά η ανάληψη της περιφερειακής αρχής γίνεται από σήμερα αλλά ουσιαστικά ασχολούμαστε με τα θέματα της Θεσσαλίας εδώ και πάνω από δύο μήνες. Οπότε θα τα λέμε αναλυτικά, αλλά όχι πάρα πολύ συχνά να ξέρετε, γιατί υπάρχει πάρα πολλή δουλειά και θα πρέπει να λύνονται τα θέματα και θα τα λέμε μετά την επίλυσή τους κάθε φορά.

Τα γραφεία ετοιμάζονται και στα δύο κτίρια της Περιφέρειας στη Λάρισα.

Έχω κάνει τόσες αλλαγές σε χώρους στη ζωή του, οπότε πηγαίνοντας κανείς σε ένα νέο περιβάλλον όπως εγώ σήμερα, ανακαλεί τις αλλαγές αυτές σε αυτές τις περιόδου. Είναι ένα νέο κομμάτι της ζωής μου, αλλά επειδή είμαι ευπροσάρμοστος άνθρωπος πιστεύω ότι πολύ γρήγορα θα είναι όλα όπως πρέπει να είναι. Όλοι οι νέοι αντιπεριφερειάρχες είναι εδώ και υπογράφουν. Σε μερικές μέρες όλα θα λειτουργούν στην εντέλεια. Δεν υπάρχει κάποιον μείζον θέμα…».

Πηγή: onlarissa.gr
Εικόνες θέματος από mammuth. Από το Blogger.