Διαδοχικές συναντήσεις για τον νέο δήμαρχο Λαρισαίων Θανάση Μαμάκο

Στην ιεράρχηση προτεραιοτήτων, αφού ολοκληρωθεί η αποτύπωση της πραγματικής κατάστασης, σε όλα τα επίπεδα, του Δήμου Λαρισαίων προχωρά το αμέσως επόμενο διάστημα η νέα Δημοτική Αρχή. Σύμφωνα με δηλώσεις του Δημάρχου Λαρισαίων, κ.Θανάση Μαμάκου, προς τους εκπροσώπους των τοπικών μέσων ενημέρωσης, «με γοργούς ρυθμούς θα προχωρήσουμε στην αποτύπωση της πραγματικής κατάστασης του δήμου σε όλα τα επίπεδα –για την οικονομική κατάσταση, τις ελλείψεις, στις αναγκαιότητες των έργων και βάσει αυτής της αποτύπωσης θα γίνει και η δική μας ιεράρχηση προτεραιοτήτων. Η καθαριότητα, το κυκλοφοριακό, η στάθμευση, η καθημερινότητα όλων μας είναι βασικά ζητήματα, τα οποία θα πρέπει να αντιμετωπιστούν άμεσα και αποτελεσματικά».

 «Το 2024 είναι ένα έτος με προσδοκίες, με ιδιαίτερη σημειολογία, με πολλές ευθύνες που απορρέουν από την εμπιστοσύνη που μας έδειξαν οι συμπολίτες μας. Είναι μια πενταετία πολλής δουλειάς και μεγάλης προσπάθειας για να  κάνουμε αυτό που έχουμε και προεκλογικά εξαγγείλει, έναν Δήμο ανθεκτικό, σύγχρονο, ασφαλή, με ισόρροπη ανάπτυξη», τόνισε ο Δήμαρχος Λαρισαίων.

 Από νωρίς το πρωί, τόσο ο Δήμαρχος Λαρισαίων όσο και οι αντιδήμαρχοι, εντεταλμένοι σύμβουλοι και δημοτικοί σύμβουλοι βρέθηκαν στις θέσεις τους, κατά την πρώτη μέρα επίσημης ανάληψης των καθηκόντων της νέας Δημοτικής Αρχής. Ο κ.Μαμάκος είχε διαδοχικές συναντήσεις με τους διευθυντές των Υπηρεσιών και Τμημάτων του Δήμου Λαρισαίων, καθώς και ειδική συνάντηση εργασίας με τους αντιδημάρχους για ζητήματα που άπτονται των αρμοδιοτήτων τους.

 Να σημειωθεί, παράλληλα, ότι πραγματοποιήθηκε η ορκωμοσία τριών δημοτικών συμβούλων, των κ.κ. Γιώργου Σούλτη, Μιχάλη Αναστασίου και Κωνσταντίνου Νότα.

 Πρώτη συνεδρίαση

 Υπενθυμίζεται ότι η πρώτη συνεδρίαση του νέου Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Λαρισαίων θα πραγματοποιηθεί μεθαύριο, Πέμπτη 4 Ιανουαρίου 2024, στις 7 το απόγευμα, στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου στο Δημαρχείο. Κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης θα πραγματοποιηθούν και οι δημαιρεσίες για την εκλογή νέου προεδρείου (Προέδρου, Αντιπροέδρου και Γενικού Γραμματέα Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Λαρισαίων), καθώς και τακτικών και αναπληρωματικών μελών της Δημοτικής Επιτροπής.

Εικόνες θέματος από mammuth. Από το Blogger.