Με ανακατασκευή της οδού Χατζηζωγίδου συνεχίζεται το έργο Δικτύου Πεζοδρόμων και Ποδηλατικών Διαδρομών – Σε ισχύ κυκλοφοριακές ρυθμίσεις από αύριο, Τρίτη

Με τις εργασίες για την ανακατασκευή της οδού Χατζηζωγίδου (φάση Α2), στην περιοχή του Αγίου Κωνσταντίνου, συνεχίζεται η πρώτη φάση του έργου «Δημιουργία Εκτεταμένου Δικτύου Πεζοδρόμων και Ποδηλατικών Διαδρομών (Αιόλου-Βυζαντίου-Ηρ.Πολυτεχνείου). 

Για τον λόγο αυτό, από αύριο, Τρίτη 9 Ιανουαρίου 2024, θα τεθούν σε ισχύ προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, με ολικό αποκλεισμό της κυκλοφορίας και της στάθμευσης των οχημάτων στην οδό Χατζηζωγίδου (από Λουκιανού έως Βυζαντίου-Κουτσούμπα) ως και την Πέμπτη 22 Φεβρουαρίου, καθ’ όλη τη διάρκεια του 24ωρου.  

Να σημειωθεί ότι, κατά την εκτέλεση των εργασιών της φάσης Α2, ανοικτές στην κυκλοφορία θα παραμείνουν οι συμβολές των οδών Χατζηζωγίδου με Λουκιανού και Χατζηζωγίδου με Βυζαντίου/Κουτσούμπα. Κατά τη διάρκεια των εργασιών, η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται σύμφωνα με τις προβλεπόμενες πληροφοριακές και ρυθμιστικές πινακίδες που θα τοποθετηθούν από τον ανάδοχο του έργου.

Να σημειωθεί ότι το έργο «Δημιουργία Εκτεταμένου Δικτύου Πεζοδρόμων και Ποδηλατικών Διαδρομών (Αιόλου-Βυζαντίου-Ηρ.Πολυτεχνείου), προϋπολογισμού 3,08 εκατ. ευρώ χρηματοδοτείται από το ΕΣΠΑ 2014-2020.

Κατά την πρόοδο των εργασιών της φάσης Α2 και πριν την ολοκλήρωση της) θα ενεργοποιηθούν και οι φάσεις Α3 (εργασίες στη συμβολή των οδών Χατζηζωγίδου με Βυζαντίου/Κουτσούμπα, πέντε ημέρες) και Α8 (εργασίες στη συμβολή των οδών Χατζηζωγίδου με Λουκιανού, πέντε ημέρες).

Εικόνες θέματος από mammuth. Από το Blogger.