Έκοψε πίτα η Λαογραφική Ελασσόνας

 Την πρωτοχρονιάτικη πίτα έκοψε η Λαογραφική Αρχαιολογική Εταιρεία Ελασσόνας (Λ.Α.Ε.Ε) το απόγευμα του Σαββάτου 20 Ιανουαρίου στην αίθουσα του συλλόγου.  

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα ευλόγησε ο αρχιερατικός επίτροπος της Ι. Μητρόπολης Ελασσώνος – πρωτοπρεσβύτερος π. Δημήτριος Παπαγεωργίου. 

Σε δήλωση του ο δήμαρχος Ελασσόνας Νίκος Γάτσας ανέφερε: "Είναι μεγάλη τύχη για το Δήμο μας και την περιοχή μας να δραστηριοποιούνται εδώ τέτοιοι σύλλογοι. 

Προσφέρουν πολύτιμες υπηρεσίες στους κατοίκους και ειδικά στους νέους. 

Ο πολιτισμός και οι τέχνες αποτελούν έναν από τους άξονες προτεραιότητας του Δήμου μας και γι΄αυτό τα επόμενα χρόνια θα υπάρξουν πολλές και δυνατές συνεργασίες με συλλόγους και ενδιαφερόμενους πολίτες. Υγεία και δημιουργία σε όλους!" 

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν επίσης και τίμησαν με την παρουσία τους, ο αντιπεριφερειάρχης Βαγγέλης Αποστόλου, ο πρόεδρος του Δημοτικού συμβουλίου Ελασσόνας Γιάννης Καριπίδης, οι αντιδήμαρχοι Φρόσω Καρκαβανίδη-Σκρέτα και Αστέριος Δημουλάς, η πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Πόπη Φώλλα, η τοπική σύμβουλος Αγγελική Πνάκα- Σαλεπτσή και πλήθος κόσμου.

Ανδρέας Νικούλης
Εικόνες θέματος από mammuth. Από το Blogger.