Το Ράδιο Ελασσόνα 88.4 σας στέλνει θέατρο | Κερδίστε διπλές προσκλήσεις

Δωρεάν προσκλήσεις θα δύο θεατρικές παραστάσεις εξασφάλισε το Ράδιο Ελασσόνα 88.4.

Η πρώτη απευθύνεται σε παιδιά και η δεύτερη σε ηλικίες από 14 ετών και άνω.

Πιο συγκεκριμένα, μετά τις sold out παραστάσεις στη Θεσσαλονίκη και την επιτυχημένη περιοδεία σε όλη την Ελλάδα, “ο Γουίνι και η παρέα του” συνεχίζουν ανανεωμένοι το όμορφο ταξίδι τους, και έρχονται στην Ελασσόνα, για μια μόνο παράσταση, στο Θέατρο Δημάρχου Βασιλείου Φαρμάκη, την Κυριακή 4 Φεβρουαρίου στις 11:30 το πρωί.

Στείλτε μήνυμα στο viber της εκπομπής μας 6999884884 η SMS, γράφοντας «Γουίνη» και το ονοματεπώνυμο σας και μπείτε σε κλήρωση για διπλές προσκλήσεις.

Μέσα από τη γεμάτη χιούμορ και αληθινή συγκίνηση γραφή της Δήμητρας Παπαδοπούλου, τη γεμάτη εναλλαγές και τρυφερότητα σκηνοθεσία του Κώστα Γάκη, τις ανθρώπινες και μαγικές σκηνοθετικές και φωτιστικές πινελιές της Νατάσας Φαίης Κοσμίδου και φυσικά τη θεοπάλαβη και συγκινητική ερμηνεία του Παύλου Λουτσίδη, το σπουδαίο έργο του Ντοστογιέφσκι «Το Όνειρο ενός Γελοίου» έρχεται στο σήμερα και ζωντανεύει με έναν εντελώς απροσδόκητο και φρέσκο τρόπο. 

Στη Λάρισα η παράσταση θα ανέβει την Κυριακή 4 Φεβρουαρίου, στις 8 μ.μ., στο Δημοτικό Ωδείο Λάρισας.

Η παράσταση απευθύνεται σε ηλικίες από 14 ετών και άνω.

Στείλτε μήνυμα στο viber της εκπομπής μας 6999884884 η SMS, γράφοντας «θέατρο» και το ονοματεπώνυμο σας και μπείτε σε κλήρωση για διπλές προσκλήσεις.

Η κλήρωση και για τις δύο παραστάσεις θα γίνει την Παρασκευή 2 Φεβρουαρίου.


Εικόνες θέματος από mammuth. Από το Blogger.