Η Ιερά Μητρόπολη Λαρίσης και Τυρνάβου οργανώνει εκδήλωση για την επέκταση του πολιτικού «γάμου» στα ομοφυλόφιλα ζευγάρια

 Η Ιερά Μητρόπολη Λαρίσης και Τυρνάβου και τα Χριστιανικά Σωματεία της Λάρισας, υπακούοντας στην υπόδειξη της Ιεράς Συνόδου της Ιεραρχίας της Εκκλησίας της Ελλάδος για την διοργάνωση ειρηνικών εκδηλώσεων, προκειμένου να προβληθούν οι θέσεις της Εκκλησίας της Ελλάδος σε σχέση με το προς ψήφιση νομοσχέδιο για την επέκταση του πολιτικού «γάμου» στα ομοφυλόφιλα ζευγάρια, οργανώνει την Κυριακή 4 Φεβρουαρίου 2024, και ώρα επτά το απόγευμα, εκδήλωση στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγ. Αχιλλίου Λάρισας. 

Στην εκδήλωση θα ομιλήσει ο Σεβ. Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμος, ο οποίος και αποδέχθηκε σχετική παράκληση των Χριστιανικών Σωματείων της πόλης μας. Πριν την εκδήλωση και περί ώρα 6:30, θα τελεσθεί Ιερά Παράκληση στην Υπεραγία Θεοτόκο. Παρακαλείται το χριστεπώνυμο πλήρωμα της Ιεράς Μητροπόλεως Λαρίσης και Τυρνάβου να συμμετάσχει εκδηλώνοντας την Πίστη και τον σεβασμό του στη Μητέρα Εκκλησία.

Εικόνες θέματος από mammuth. Από το Blogger.