ΑΕΛ: Αντίστροφη μέτρηση για το ντέρμπι με τον Λεβαδειακό

 Η αντίστροφη μέτρηση για το κομβικής σημασίας ντέρμπι άρχισε. Οι «βυσσινί» υποδέχονται την Κυριακή (14:00) στο AEL FC Arena τον πρωτοπόρο Λεβαδειακό στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής του 1ου Ομίλου της Super League 2 και θέλουν τη νίκη για να μειώσουν ακόμα περισσότερο τη διαφορά.

Η ΑΕΛ έδειξε ότι βρίσκεται σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση και πλέον κινείται με κεκτημένη ταχύτητα, αλλά και με ενισχυμένη ψυχολογία, ενώ στα θετικά για τους «βυσσινί» είναι η παρουσία του κόσμου που αναμένεται να είναι μεγάλη.

Ιδιαίτερα αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν για τον τεχνικό Παύλο Δερμιτζάκη που ζήτησε από τους παίκτες του να είναι σοβαροί, να επιδείξουν την απαιτούμενη αγωνιστική πειθαρχία και κυρίως να παραμείνουν πιστοί στο πλάνο της ομάδας. Κάποιες μικροενοχλήσεις αισθάνθηκαν οι Πλέγας, Στάμου και Κοσσονού, χωρίς ωστόσο να υπάρχει κάτι το ανησυχητικό.

Λόγω της κρισιμότητας της αναμέτρησης με τον Λεβαδειακό, η ΠΑΕ ΑΕΛ εξέδωσε ανακοίνωση τονίζοντας μεταξύ άλλων πως «η ομάδα και ο προπονητής δίνουν με συνέπεια τον δικό τους αγώνα και το φίλαθλο κοινό ως πραγματικός δωδέκατος παίκτης στο συγκεκριμένο παιχνίδι, θα δώσει επίσης στην ΑΕΛ την πολυπόθητη ενέργεια για τη νίκη, πάντα εντός του αθλητικού πλαισίου».

ΤΑ ΕΞ ΑΝΑΒΟΛΗΣ ΜΑΤΣ

Την Πέμπτη 29 του μηνός θα διεξαχθούν τα εξ αναβολής παιχνίδια του 1ου Ομίλου της Super League 2. Συγκεκριμένα:

21η αγωνιστική, ΑΕΚ Β’ – Απόλλων Πόντου (15:00)

22η αγωνιστική, ΠΑΟΚ Β’ – Κοζάνη (15:00)

Πηγή: eleftheria.gr
Εικόνες θέματος από mammuth. Από το Blogger.