Την πρωτοχρονιάτικη πίτα έκοψαν οι Τρίτεκνοι Ελασσόνας

Την πρωτοχρονιάτικη βασιλόπιτα έκοψε ο Σύλλογος Τρίτεκνων Επαρχίας Ελασσόνας το βράδυ της Πέμπτης 01/02, με μεγάλη παρουσία μελών, εκπροσώπων φορέων και φίλων του συλλόγου, στο καφέ "SIKEL" στην Κεντρική Πλατεία Ελασσόνας, μέσα σε ένα φιλικό και εγκάρδιο περιβάλλον.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας, με την ευλογία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Ελασσόνας κ. Χαρίτωνα, μέσα σε μία γιορτινή και ευχάριστη ατμόσφαιρα.

Στη συνέχεια ακολούθησε χαιρετισμός και ομιλία του προέδρου του συλλόγου κ. Βαγγέλη Μπαρά ο οποίος αναφέρθηκε στις δράσεις του συλλόγου και σε θέματα που αφορούν την τρίτεκνη οικογένεια, ευχήθηκε σε όλους Καλή και Δημιουργική Χρονιά.

Ακολούθησαν χαιρετισμοί από τους παρευρισκόμενους καλεσμένους, όπου κυριάρχησε το δημογραφικό και η τρίτεκνη οικογένεια.

Ο τυχερός που βρήκε το φλουρί, κέρδισε δωροεπιταγή από το Super Market Σκλαβενίτης.

Στην εκδήλωση βραβεύτηκαν τα παιδιά των τρίτεκνων οικογενειών, που πέτυχαν στις Πανελλήνιες Εξετάσεις τον Ιούνιο του 2023 και εισήχθησαν σε σχολές της Δημόσιας Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης της χώρας..

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, ο Αντιπερειφεριάρχης Βαγγέλης Αποστόλου, ο Δήμαρχος Ελασσόνας Νίκος Γάτσας, οι Αντιδήμαρχοι, Φρόσω Καρκαβανίδου-Σκρέτα, Θανάσης Γεροφωκάς και Αστέριος Δημουλάς, οι δημοτικοί σύμβουλοι Κώστας Ζιάρας και Νίκος Στούπας , καθώς και πλήθος κόσμου.


Ανδρέας Νικούλης
Εικόνες θέματος από mammuth. Από το Blogger.