Έκοψε την πίτα του ο Όμιλος TEDRA

 Μέσα σε ένα φιλικό περιβάλλον πραγματοποιήθηκε το Σάββατο, 17 Φεβρουαρίου 2024 η καθιερωμένη εορταστική εκδήλωση του ομίλου TEDRA, για την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας, στο Κτήμα Βερσαλίες, στη Λάρισα.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους το προσωπικό του ομίλου TEDRA καθώς και συνεργάτες και προμηθευτές από όλη την Ελλάδα. Ο κ. Ιωάννης Τόλιος, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος, καλωσόρισε του παρευρισκόμενους ευχαριστώντας τους για την συμβολή τους στην επίτευξη του οράματος του ομίλου. Επισήμανε τη σημασία της εμπιστοσύνης και της ομαδικότητας για την επίτευξη των στόχων και της επιτυχημένης πορείας του ομίλου, με τις ευχές για μία ακόμα πιο δημιουργική και επιτυχημένη  χρονιά.

Ακολούθησε, η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας, μαζί με το Δ.Σ. του ομίλου, κ.κ. Ιωάννη Τόλιου, Τέρρυ Τόλιου, Χριστίνα Τόλιου, Παντελή Γκλιάο, Ιωάννη Μπέη, και Κωνσταντίνο Πάντο, καθώς και με τα στελέχη κ.κ. Μιλτιάδη Βογιατζή, Παναγιώτη Γιακουβή, Κωνσταντίνο Οβαλίδη, Ελένη Οικονόμου, Θοδωρή Παπαϊωάννου, Δημήτρη Παπαπέτρο και Κατερίνα Χατζημιχαήλ.

Εικόνες θέματος από mammuth. Από το Blogger.