Μήνυμα του επικεφαλής της παράταξης «ΑλλάΖουμε» του Δήμου Ελασσόνας Αθανάσιου Μπίζιου για την επέτειο της 25ης Μαρτίου

Με αφορμή την επέτειο εορτασμού για την 25η Μαρτίου, ο επικεφαλής της παράταξης «ΑλλάΖουμε» του Δήμου Ελασσόνας Θανάσης Μπίζιος, προχώρησε στην παρακάτω δήλωση.

 "Σήμερα το Έθνος γιορτάζει. Συμπληρώνονται 203 ολόκληρα χρόνια από την έναρξη του αγώνα της Παλιγγενεσίας. Εορτάζουμε επίσης τον Ευαγγελισμό της Θεοτόκου, Υπερμάχου Στρατηγού των Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων. 

Ο διπλός αυτός εορτασμός αναπτερώνει την ελπίδα και ενδυναμώνει την πίστη μας στη θρησκεία και την πατρίδα μας. 

Αποτελεί ευκαιρία να στρέψουμε ξανά τα μάτια στο ένδοξο παρελθόν μας, για να πανηγυρίσουμε την «25η Μαρτίου 1821», την κορυφαία πράξη αυτοθυσίας, γενναιότητας και απαράμιλλου πατριωτισμού ολόκληρου του ελληνικού λαού, που ύψωσε την ελληνική σημαία και οδήγησε στη δημιουργία του ελληνικού κράτους. 

Να συγχαρώ θερμά την μαθητιώσα νεολαία για την περηφάνια και την ζωντάνια με την οποία παρέλασε και δικαίως απέσπασε το θερμό χειροκρότημα των Ελασσονιτών. 

Όσο η νέα γενιά βαδίζει ευγνωμονούσα, παράλληλα με τους ήρωες προγόνους και τιμά τους μάρτυρες της Πίστης και της Πατρίδας, εμείς μπορούμε να ατενίζουμε το μέλλον με αισιοδοξία και πίστη στην Πατρίδα. 

Ευχαριστώ και τις Ένοπλες Δυνάμεις και τα Σώματα Ασφαλείας για τις διαχρονικές και πολύτιμες υπηρεσίες τους στο Έθνος και στην κοινωνία. Πολλά μπράβο και στους εκπροσώπους των τοπικών συλλόγων και φορέων που παρέλασαν με ενθουσιασμό και προκάλεσαν ρίγη συγκίνησης. Κρατάμε ψηλά το κεφάλι. 

Συνεχίζουμε να αγωνιζόμαστε ενωμένοι με αξιοπρέπεια και αποφασιστικότητα για την ευημερία και την πρόοδο του Ελληνισμού. Χρόνια Πολλά στην Ελλάδα και σε όλους τους Έλληνες"!
Εικόνες θέματος από mammuth. Από το Blogger.