Παιχνίδια με σημαντικό βαθμολογικό ενδιαφέρον στην Α' DeTox - Τον Ιπποκράτη υποδέχεται ο Οικ.Τσαριτσάνης

Παιχνίδια που κρύβουν παγίδες και παράλληλα παρουσιάζουν μεγάλο βαθμολογικό ενδιαφέρον περιλαμβάνει η αυριανή 28η αγωνιστική του Πρωταθλήματος της «DE-TOX»-Α’ ΕΠΣΛ. Συγκεκριμένα, η πρωτοπόρος Ανθούπολη δοκιμάζεται στο «Μουσιάρης-Ζέρμας» του Δαμασίου με αντίπαλο τον τοπικό Δαμασιακό, με μοναδικό στόχο τη νίκη για να συνεχίσει απτόητη την πορεία της προς τον τίτλο. Για να το πετύχει αυτό, θα πρέπει να «σπάσει» το αήττητο τεσσάρων αγωνιστικών του Δαμασιακού, ο οποίος δείχνει να βρίσκεται σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση.

Στο Δασοχώρι ο δεύτερος της κατάταξης Π.Ο. Ελασσόνας καλείται να ξεπεράσει το εμπόδιο του Φαλανιακού στην προσπάθειά του να παραμείνει ζωντανός στη μάχη της κορυφής και παράλληλα να εκμεταλλευτεί τυχόν «στραβοπάτημα» της Ανθούπολης στο Δαμάσι, για να μειώσει ακόμα περισσότερο τη διαφορά του. Το έργο των παικτών του Βαγγέλη Στουρνάρα κάθε άλλο παρά εύκολο θα είναι, καθώς οι «κιτρινόμαυροι» θέλουν διακαώς τους βαθμούς για να μην εμπλακούν σε περιπέτειες στη συνέχεια της διοργάνωσης σχετικά με την παραμονή τους στην κατηγορία.

Δυνατό παιχνίδι αναμένεται και στους Αγ. Αναργύρους, όπου ο Ατρόμητος υποδέχεται τον Σμόλικα Φαλάνης. Οι γηπεδούχοι που βρίσκονται σε κομβικό σημείο σκέφτονται μόνο τη νίκη, προκειμένου να ξεφύγουν από την επικίνδυνη ζώνη και να κάνουν ένα ακόμα ουσιαστικό βήμα για τη σωτηρία. Από την άλλη πλευρά, η ομάδα του Σμόλικα που πραγματοποιεί εξαιρετική πορεία σε Πρωτάθλημα και Κύπελλο έχει αποδείξει ότι αποτελεί πάντα έναν δυνατό αντίπαλο που μάχεται σε κάθε παιχνίδι για το θετικό αποτέλεσμα.

Κάτι αντίστοιχο ισχύει και στο παιχνίδι της Φιλιππούπολης ανάμεσα στον Απόλλωνα Λάρισας και τον Αχιλλέα Φαρσάλων. Οι φιλοξενούμενοι «καίγονται» για τη νίκη στην προσπάθειά τους να απομακρυνθούν από την επικίνδυνη ζώνη, απέναντι σ’ έναν αντίπαλο όπως ο Απόλλωνας, που αν και διαθέτει ένα νεανικό σχήμα, είναι πάντα αξιόμαχος.

Από κει και πέρα, στην Τσαριτσάνη ο τοπικός Οικονόμος υποδέχεται τον ουραγό Ιπποκράτη και είναι το φαβορί για τη νίκη, ο Δωτιέας Αγιάς αντιμετωπίζει στη Μελία την Πελασγιώτιδα και θεωρητικά έχει τον πρώτο λόγο για τη νίκη, ενώ στους Γόννους ο τοπικός Όλυμπος φιλοξενεί τον νεανικό και μαχητικό Ηρακλή Λάρισας, σ’ ένα αμφίρροπο παιχνίδι.

Τέλος, στο Αργυροπούλι θα διασταυρώσουν τα ξίφη τους η τοπική Δόξα με το Μαυροβούνι.

Αναλυτικά το αυριανό πρόγραμμα και οι διαιτητές που ορίστηκαν έχουν ως εξής:

Αργυροπούλι-Μαυροβούνι: Ακρίβος, Μπάλτζης, Βελεσιώτης

Γόννοι-Ηρακλής Λάρ.: Σκάρπας, Μπατζιανούλης, Τζιμούρτος

Οικονόμος-Ιπποκράτης: Ντελέζος Π., Ντανταλής, Καραμαγκιόλας

Απόλλων Λάρ.-Αχιλλέας Φ.: Κουκούλης, Κοντογιάννης, Κοτούμπας Ν.

Αγ. Ανάργυροι-Σμόλικας: Τζήλος, Κοντογιώργος, Σούλης

Φαλανιακός-Π.Ο. Ελασσόνας (γήπ. Δασοχωρίου): Βλιώρας, Νίκζας, Μπλιώνας

Πελασγιώτιδα-Δωτιέας Αγιάς (γήπ. Μελίας): Βαλιώτης Ι., Στάικος, Κοντονάσιος

Δαμασιακός-Ανθούπολη: Χήτος, Γκαρέλης, Κακάνης

Συκούριο-Παναγροτικός (3-0 ά.α.)

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

1. Ανθούπολη 80-7 71

———————————————

2. Π.Ο. Ελασσόνας 73-17 65

3. Σμόλικας 51-17 63

4. Οικονόμος 57-22 55

5. Δωτιέας Αγιάς 38-21 50

7. Ηρακλής Λάρ. 41-24 49

6. Απόλλων Λάρ. 51-27 46

8. Μαυροβούνι 33-36 44

9. Δαμασιακός 39-38 42

10. Γόννοι 37-33 39

11. Συκούριο 38-37 33

12. Φαλανιακός 27-36 31

———————————————

13. Αχιλλέας Φ. 42-49 29

———————————————

14. Άγ. Ανάργυροι 33-49 29

15. Πελασγιώτιδα 28-63 15

16. Αργυροπούλι 30-81 14

17. Ιπποκράτης 26-86 9

*Ο Παναγροτικός Νίκαιας έχει αποχωρήσει από το Πρωτάθλημα.

Πηγή: eleftheria.gr
Εικόνες θέματος από mammuth. Από το Blogger.