Επέστρεψε στις νίκες και μείωσε τη διαφορά από την κορυφή ο ΠΟΕ (φωτ.-video)

 Στα θετικά αποτελέσματα επέστρεψε ο ΠΟΕ στο ντεμπούτο του Βαγγέλη Στουρνάρα στο πάγκο της ομάδας, κερδίζοντας στη Μελία την Πελασγιώτιδα με σκορ 4-1.

Αυτήν η νίκη είχε αξία για τους Ελασσονίτες μιας και είδαν την Ανθούπολη να χάνει δύο βαθμούς στο Συκούριο (1-1 με τον Κίσσαβο Συκουρίου) και να μπαίνουν και πάλι στο «κόλπο» διεκδίκησης του πρωταθλήματος, απέχοντας πλέον από τους «βυσσινί» έξι βαθμούς.

Στο πρώτο μέρος ο ΠΟΕ είχε την υπεροχή των κινήσεων και τι φάσεις να ανοίξει το σκορ με μεγαλύτερη στιγμή αυτήν του Παλάσιος στο 45′, όταν και αστόχησε μέσα από την μικρή περιοχή.

Στην επανάληψη και αφού ο αέρας… κόπασε, στο 58′ ο Ρολντάν απέφυγε τον αντίπαλο του βρήκε τον Παλάσιος ο οποίος με προσποίηση βρήκε φάτσα το τέρμα και με σουτ από τα όρια της μεγάλης περιοχής κέρδισε τον Τρέχα για το 0 – 1.

Ενώ στο 65′ ο Κριεζής έκλεψε στο κέντρο, τροφοδότησε τον Ρολντάν ο οποίος μπήκε διαγώνια στη μεγάλη περιοχή και βρήκε τον Κριεζή που πάτησε περιοχή για να γυρίσει τον Ιγγλέζο που με ψύχραιμο πλασέ κέρδισε τον Τρέχα για το 0 – 2.

Στο 69′ η «Πέλα» μείωσε προσωρινά σε 1 – 2, στην αντεπίθεση με τον Φοίβο Οσμάνι από θέση τετ – α – τετ έπειτα από ωραία πάσα του Κουσιώρα.

Ο ΠΟΕ στο 74′ «κλείδωσε» την νίκη με τον Καραμούλα δράστη να παίρνει στην αντεπίθεση έτοιμο γκολ πάρε – βάλε από τον Παλάσιος. Το τελικό 1 – 4 διαμόρφωσε και πάλι ο Καραμούλας μέσα από την μικρή περιοχή και πάλι από ασσίστ του Παλάσιος.

Τα Γκολ

0 – 1 58′ Παλάσιος.
0 – 2 65′ Ιγγλέζος.
1 – 2 69′ Οσμάνι.
1 – 3 74′ Καραμούλας.
1 – 4 78′ Καραμούλας.

Τα Highlights

Οι Συνθέσεις

Πελασγιώτιδα (Σπύρος Ευαγγέλου): Τρέχας, Τζίκας (86′ Γκρίμπας), Λιλελάρι, Γελαλής (86′ Βράκας), Σκούπρας, Καλούσης (74′ Σαντιμπατάκης), Οσμάνι (86′ Ανυφαντής), Δάσσιος, Ζίκος (59′ Κουσιώρας), Φώλλιας, Χατζηιωάννου.

ΠΟΕ (Βαγγέλης Στουρνάρας): Πέρπερας, Μπούσιας, Κωνσταντινίδης (68′ Μαλάκος), Λαγός, Κριεζής, Ρολντάν, Γκαμπέτας (46′ Κορτσάρι), Ιγγλέζος (80′ Τσιπλικιάρης), Παλάσιος, Μουλτσιάς (46′ Κουκούλης), Καραγκούνης (68′ Καραμούλας).

Διαιτητική Τριπλέτα
Κοντογιώργος, Ρουπέλας, Στεργιακούλης.

Πηγή: arenalarissa.gr
Εικόνες θέματος από mammuth. Από το Blogger.