Ο Θανάσης Μπίζιος καταγγέλλει το Δήμαρχο Ελασσόνας: "Άλλα έλεγε, κι άλλα έπραξε ο Ν. Γάτσας για το Πνευματικό Κέντρο Τσαριτσάνης"

Την αγνωμοσύνη και την αλαζονεία που επιδεικνύει ο Δήμαρχος Ελασσόνας Νίκος Γάτσας, καταγγέλλει με ανακοίνωση του ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης Θανάσης Μπίζιος, με αφορμή την στάση και τις δηλώσεις του πρώτου, για την ολοκλήρωση των εργασιών στο Πνευματικό Κέντρο Τσαριτσάνης


Αναλυτικότερα η ανακοίνωση του Θ. Μπίζιου

Επειδή ο πλούσιος θερίζει χωρίς κόπο, νομίζει ότι έχει σπείρει(Ζαν Ζωρές).


 Αυτό συμβαίνει με τον Δήμαρχο Ελασσόνας Νίκο Γάτσαο οποίος χωρίς ντροπή δήλωσε για την ολοκλήρωση των εργασιών στο πνευματικό κέντρο Τσαριτσάνης: «Ένα μεγάλο έργο για τον πολιτισμό και την ιστορία της κοινότητας Τσαριτσάνης είναι έτοιμο και θα παραδοθεί στους πολίτες μέσα στις επόμενες εβδομάδες. 


Ο Δήμος μας χρειαζόταν εδώ και χρόνια έναν σύγχρονο και λειτουργικό χώρο, για να προβάλει και να αναδείξει την πλούσια πολιτιστική κληρονομιά της Τσαριτσάνης


Ο χώρος αυτός είναι πλέον γεγονός, χάρη στην αποφασιστικότητα και το σχεδιασμό της δημοτικής αρχής.»


Και επειδή το ψέμα έχει κοντά ποδάρια, υπενθυμίζουμε όσα έλεγε για το ίδιο έργο ο κ. Γάτσας στις 20/12/2019 κατά τη συζήτηση του προϋπολογισμού στο Δ.Σ.


«Δεν μπορεί η επαρχία μας να σηκώσει κολυμβητήρια, Πολιτιστικά Κέντρα, δεν μπορεί να σηκώσει μεγάλες εγκαταστάσεις. Τέτοια φαραωνικά έργα που δεν μπορούν να χρηματοδοτηθούν από τον δήμο και δεν έχουν να προσφέρουν κάτι, είναι μόνο για φωτογραφίες». (https://youtube.com/clip/Ugkxm9KUrwtA14H6ohvcQ3duxBxiWw4mi8ah?si=lvndrBOzinfJZqPr) και https://youtube.com/clip/UgkxfYTMegLkAnPXpqDdioKvYGDbybwvFgCo?si=p73uDbLCVrwSQayU

Και ήρθε μετά ο κ. Γάτσας, με την μελέτη που είχε συντάξει με την χρηματοδότηση εξασφαλισμένη η πρώην δημοτική αρχή του Ν. Ευαγγέλου και τον ανάδοχο που η ίδια είχε  να ξεκινήσει την κατασκευή του Πνευματικού Κέντρου Τσαριτσάνης, κάνοντας λόγο για «σχεδιασμό της δημοτικής αρχής του»!


 Δηλαδή άλλα έλεγε, κι άλλα έπραξε ο Δήμαρχος. Φυσικά δεν περιμέναμε τίποτα λιγότερο από αυτή τη συμπεριφορά του κ. Γάτσα,  καθώς η έπαρση που τον διακατέχει τον οδηγεί σε περιφρόνηση ακόμη και των θεσμικών οργάνων του Δήμου.


 Αλλιώς πως να εξηγήσει κανείς το γεγονός ότι στην πρόσφατη επίσκεψη του στην Τσαριτσάνη, εκτός από τους αυλικούς τουδεν κάλεσε κανέναν από το Τοπικό  Συμβούλιο (ούτε καν τον Πρόεδρο )


Προφανώς γιατί δεν είναι εκλεγμένος με την παράταξη του και  ο Δήμαρχος φοβήθηκε την κριτική


Αυτή η συμπεριφορά οδηγεί τον κ. Γάτσα σε επικίνδυνες ατραπούς για τη συνέχεια της θητείας του, καθώς όπως αποδεικνύεται η εξουσία, του έχει γίνει εμμονή».  


Εικόνες θέματος από mammuth. Από το Blogger.