Πληγώθηκε στο φινάλε ο Οικονόμος – Ισοπαλία 1-1 με τον Ηρακλή Λάρισας (φωτ.)

Τον νεανικό Ηρακλή Λάρισας υποδέχθηκε σήμερα στο γήπεδο «Γιώργος Μητσιμπόνας» της Τσαριτσάνης ο Οικονόμος για την 26η αγωνιστική της μεγάλης τοπικής κατηγορίας της Λάρισας. 

Το πρώτο ημίχρονο του αγώνα ήταν αναγνωριστικό, με τους δύο αντιπάλους να μην μπορούν να βρουν κενούς διαδρόμους προς τις αντίπαλες εστίες, ώστε να δημιουργήσουν κάποιες επικίνδυνες καταστάσεις.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Ηρακλής έφτασε κοντά στο γκολ στο 52’, αλλά το σουτ του Ζαχαρούλη, πέρασε πάνω από τα δοκάρια του Δραχαλίβα.

Η ομάδα της Τσαριτσάνης θα είναι αυτή που τελικά θα καταφέρει να προηγηθεί στο 61' με κοντινό σουτ  του νεοεισελθέντα Σεμερτζίδη που εκμεταλλεύτηκε ασταθή απόκρουση του Παπαγιάννη. 

Ο Ηρακλής στο 74’ θα χάσει μοναδική ευκαιρία να φτάσει στην ισοφάριση αλλά ο Νταφόπουλος από αρκετά κοντά έκανε κακό πλασέ με τη μπάλα να περνάει άουτ.

Οι φιλοξενούμενοι δεν τα παράτησαν, καταφέρνοντας στο 90’ με κοντινή κεφαλιά του Ζαχαρούλη μετά από εκτέλεση κόρνερ, να ισοφαρίσουν σε 1-1, κλέβοντας το βαθμό της ισοπαλίας.

Το φιλμ του αγώνα:
16’ Σουτ υπό πίεση του Γκαραλιάκου μέσα από την περιοχή, απέκρουσε σωτήρια ο Παπαγιάννης.
17’ Σουτ του Γκαντούνα από το ύψος της περιοχής προσέκρουσε σε σώματα αμυντικών.
18’ Σουτ του Γαργάλα, πάνω από τα δοκάρια του Δραχαλίβα.
39’ Κοντινό πλασέ του Ντούφα μετά από σέντρα του Μπουμπουνάρα, έφυγε ψηλά άουτ.
42΄Σουτ του Νταφώπουλου, απέκρουσε ο Δραχαλίβας.
44’ Σέντρα του Ντούφα, κοντινή κεφαλιά του Δριστέλα, έδιωξε πάνω στη γραμμή ο Παιτέρης
52’ Σουτ του Ζαχαρούλη, πέρασε πάνω από τα δοκάρια του Δραχαλίβα
61’ Σουτ του Σταμάτη από το ύψος της περιοχής, ασταθή απόκρουση από τον Παπαγιάννης, με τον επερχόμενο Σεμερτζίδη να παίρνει το ριμπάουντ και με δυνατό σουτ να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 1-0.
74’ Μοναδική ευκαιρία να ισοφαρίσει ο Ηρακλής αλλά ο Νταφόπουλος από αρκετά κοντά έκανε κακό πλασέ με τη μπάλα να περνάει άουτ.
80’ Πάσα του Σεμερτζίδης στον Δριστέλα, που από το ύψος της περιοχής θα σουτάρει πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.
90’ Σουτ του Γαργάλα, κόντραρε σε αμυντικό και πέρασε κόρνερ, από την εκτέλεση του οποίου ο Ζαχαρούλης, με κοντινή κεφαλιά ισοφάρισε σε 1-1 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα του παιχνιδιού.

Οικ. Τσαριτσάνης (Βασίλης Μπακογιάννης): Δραχαλίβας, Μιφτάρι (85’ Γεωργούλης), Μπουμπουνάρας, Αυλογιάρης, Γανός (57΄Ματούλας), Αλεξόπουλος, Ντούφας (57’ Σεμερτζίδης), Γκαντούνας, Σταμάτης (81’ Γκόλτσιος), Γκαραλιάκος, Δριστέλας.
Ηρακλής Λάρισας (Θάνος Τριανταφυλλόπουλος): Παπαγιάννης, Ράπτης, Αναγνώστου, Παπαγεωργίου (87' Βύρλας), Παϊτέρης, Ζέρβας, Ζαχαρούλης, Γαργάλας, Νταφόπουλος, Ζτούπης, Ράμα (69' Πατσιαντζής).
Ανδρέας Νικούλης
Εικόνες θέματος από mammuth. Από το Blogger.