Με επιτυχία η εθελοντική αιμοδοσία που διοργάνωσε το φιλόπτωχο ταμείο του Ι.Ν. Αγίου Σπυρίδωνα

 Με επιτυχία και συγκέντρωση ικανοποιητικού αριθμού μονάδων αίματος πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 5 Μαρτίου η εθελοντική αιμοδοσία που διοργάνωσε το φιλόπτωχο ταμείο του Ι.Ν. Αγίου Σπυρίδωνα, αφού η συμμετοχή από κατοίκους της περιοχής ήταν αρκετά ικανοποιητική.

Οι εθελοντές αιμοδότες αφιέρωσαν λίγο από τον χρόνο τους, για να δώσουν λίγο αίμα και ελπίδα στους συνανθρώπους τους που έχουν ανάγκη από αίμα.

Η αιμοδοσία πραγματοποιήθηκε στο Κλειστό Γυμναστήριο Ελασσόνας και συνολικά συγκεντρώθηκαν πάνω από 50 φιάλες αίματος.

Σε δελτίο τύπου του Ιερού Ναού, αναφέρονται τα εξής: 

"Με μεγάλη χαρά και ευγνωμοσύνη θέλω να εκφράσω τις θερμές μου ευχαριστίες για την ευγενική και πολύτιμη χορήγηση του κλειστού γυμναστηρίου για την διεξαγωγή της αιμοδοσίας.

   Η δυνατότητα παραχώρησης και χρήσης του χώρου για έναν τόσο σημαντικό σκοπό, όπως η αιμοδοσία, είναι πραγματικά εξαιρετική. Η πρωτοβουλία αυτή αντικατοπτρίζει την αλληλεγγύη του Δήμου Ελασσώνας.

   Θέλω ιδιαιτέρως να ευχαριστήσω την αντιδήμαρχο παιδείας και κοινωνικής συνοχής για την πολύτιμη συνεισφορά της στην οργάνωση αυτής της εκδήλωσης. Η αφοσίωσή της στην υποστήριξη τέτοιων πρωτοβουλιών είναι εμπνευσμένη και εκτιμητέα.

   Τέλος, τις βαθύτερες ευχαριστίες μου εκφράζω  σε όλους εσάς που απαντήσατε θετικά στο κάλεσμα της αιμοδοσίας και τη συμπλήρωση 52 φιαλών. Η γενναιόδωρη προσφορά σας αποτελεί το έμπρακτο παράδειγμα αλληλεγγύης και ανθρωπιάς αποδεικνύοντας την αντιστοιχία λόγων και έργων της κοινότητάς μας.

   Είναι χαρά μας που ζούμε σε μια τέτοια κοινότητα που αντιλαμβάνεται τη σημασία της συλλογικής προσπάθειας για το κοινό καλό. Δεκαετίες τώρα το Φιλόπτωχο Ταμείο του Αγίου Σπυρίδωνος υπηρετεί τον πάσχοντα άνθρωπο συλλέγοντας και προσφέροντας το πολύτιμο δώρο της ζωής – το αίμα-".  

Α.Ν.
Εικόνες θέματος από mammuth. Από το Blogger.