Στο Σμόλικα Φαλάνης το πρώτο εισιτήριο του τελικού – Απέκλεισε στην παράταση τη Δόξα Βλαχογιαννίου

Για την ημιτελική φάση του Κυπέλλου της ΕΠΣ Λάρισας, διασταύρωσαν τα ξίφη τους, στο ουδέτερο γήπεδο της Τσαριτσάνης, Δόξα Βλαχογιαννίου και Σμόλικας Φαλάνης, διεκδικώντας του εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό.

Το παιχνίδι στο αγωνιστικό του σκέλος ήταν μέτριο ποιοτικά, αφού κυριάρχησαν οι δυνατές μονομαχίες, το πάθος και τα αρκετά λάθη.

Οι δύο ομάδες είχαν από ένα ημίχρονο, τον Σμόλικα να είναι καλύτερος στο πρώτο, και τη Δόξα στο δεύτερο, η οποία προσπάθησε να εκμεταλλευτή την αριθμητική υπεροχή από το 55’ λόγω της αποβολής, με δεύτερη κίτρινη κάρτα, του ποδοσφαιριστή του Σμόλικα Μπαργιώτα, χωρίς όμως επιτυχία, με αποτέλεσμα το παιχνίδι να οδηγηθεί στην παράταση.

Με το ξεκίνημα όμως της παράτασης, ο Σμόλικας με διπλή προσπάθεια του Νερπιέτρη στο 92’, θα προηγηθεί 0-1, δίνοντας νέο ενδιαφέρον στο παιχνίδι.

Στις καθυστερήσεις του πρώτο ημιχρόνου της παράτασης, η Δόξα θα χάσει μοναδική ευκαιρία να ισοφαρίσει το παιχνίδι με κοντινό πλασέ του Σωκράτη Φακίτσα, το οποίο απέκρουσε ο Παπαγιάννης.

Και ότι δεν κατάφερε η Δόξα, θα το καταφέρει ο Σμόλικας στο 112’ του δευτέρου ημιχρόνου της παράτασης και πάλι με γκολ του Νερπιέτρη, κάνοντας 0-2, δίνοντας την πρόκριση και το εισιτήριο για τον τελικό στον Σμόλικα Φαλάνης, για πρώτη φορά στην ιστορία της ομάδας..
Δόξα Βλαχογιαννίου (Δημήτρης Αλεξανδρής): Μιγδάνης, Παπανικολάου (58’ Παληγιάννης), Γκουρομπίνος Δ., Ιωαννίδης, Κυπαρίσσης, Πέτρου Θ. (81’ Θανασούλης) , Λιάκος (81’ Γκουρομπίνος Μ.), Δούκας (111’ Νταμπαλέτσιος), Φακίτσας Σ.,Λάκης, Φακίτσας Α..
Σμόλικας Φαλάνης (Νίκος Χρόνης): Παπαγιάννης, Χριστακέας, Πόνηρος, Μπαργιώτας, Αλατάς, Φούντογλου, Νερπιέτρι, Γούτος, Γκιόνα (58΄Κακαβίτσης), Γκατζούλης (85΄Γκανάβας), Παρασκευούδης (101΄Χαρισούλης).
Ανδρέας Νικούλης
Εικόνες θέματος από mammuth. Από το Blogger.