Με ψηλά το κεφάλι αποχαιρέτησε το Κύπελλο της ΕΠΣΛ ο ΠΟΕ

 Την ήττα γνώρισε η ομάδα του ΠΟ Ελασσόνας από την ΑΕ Κιλελέρ με 1-0 και αποκλείστηκε από τον θεσμό του Κυπέλλου της ΕΠΣ Λάρισας.

Το συγκρότημα του Βαγγέλη Στουρνάρα, διεκδίκησε με αξιώσεις την πρόκριση αλλά δεν τα κατάφερε και αποχαιρέτησε με ψηλά το κεφάλι τον αγαπημένο του θεσμό καθώς μην ξεχνάμε πως οι Ελασσονίτες μετράνε τρεις συνεχόμενες κατακτήσεις.


Σε γενικές γραμμές το ματς κυμάνθηκε σε μέτρια επίπεδα, φτωχό σε θέαμα και συγκινήσεις, με τις δυνατές προσωπικές μονομαχίες να κυριαρχούν και όλα αυτά παρουσία 300 και πλέον φιλάθλων που βρέθηκαν στις κερκίδες της Γιάννουλης.


Η πρώτη καλή στιγμή ανήκε στους «κιτρινόμαυρους» με τον Γούπο να μπλοκάρει το σουτ του Κατσαμάγκα στο 23΄ ενώ στο 44΄ένα καλό σουτ του Τζιάνη έφυγε λίγο άουτ.


Και στην εκπνοή του α΄μέρους ο Κουκούλης βρέθηκε σε θέση βολής αλλά έστειλε τη μπάλα ψηλά άουτ.


Η είσοδος του Θανάση Παπαγεωργίου έμελλε να παίξει καθοριστικό ρόλο στην έκβαση του ματς μιας και από τα δικά του πόδια προήλθε το γκολ, όταν σούταρε δυνατά, ο Γούπος απέκρουσε ασθενώς και ο Δημήτρης Χασομέρης ήρθε σαν τρέιλερ και έγραψε το 1-0 μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς.


Από κει και πέρα οι Ελασσονίτες ανέβασαν ρυθμούς αναζητώντας το γκολ της ισοφάρισης, οι παίκτες του Κιλελέρ φύλαγαν καλά τα νώτα τους, με το 1-0 να παραμένει ως το τέλος.


Πολύ καλή η διαιτησία του Κώστα Στάικου που είχε άξιους συμπαραστάτες τους Βασίλη Μάνο και Γρηγόρη Δεδικούση.

ΚΙΛΕΛΕΡ (Κ. Κατσάρας): Μισυρλής, Φουρκιώτης, Μπαρούτας, Αντωνίου, Δοδοντσάκης, Χατζησαββίδης, Αλτάνης, Κούκος (86΄Ελέζι), Κατσαμάγκας (70΄Βλησαρούλης), Χασομέρης, Τζιάνης (46΄Χατζής, 60΄λ.τ Παπαγεωργίου).
Π.Ο.Ε (Β. Στουρνάρας): Γούπος, Μπούσιας (64΄λ.τ Περτζιόνι), Κορτσάρι, Λαγός, Γκαμπέτας, Καραγκούνης (58΄Μαλάκος), Παλάσιος, Κουκούλης, Ιγγλέζος. Κριεζής, Ρολντάν (80΄λ.τ Μουλτσιάς).
Α.Ν. - Με πληροφορίες και φωτογραφίες απο larisagoal.gr
Εικόνες θέματος από mammuth. Από το Blogger.