«Κουρέτας μέχρι… τέλους» λέει η Μαρία Γαλλιού και εξηγεί γιατί αρνήθηκε θέση στο ευρωψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ

 Τους λόγους για τους οποίους αρνήθηκε την πρόταση του προέδρου του ΠΑΣΟΚ Νίκου Ανδρουλάκη, να συμμετάσχει στο ευρωψηφοδέλτιο, εξήγησε η χωρική αντιπεριφερειάρχης Λάρισας Μαρία Γαλλιού, στέλνοντας παράλληλα κι ένα ξεκάθαρο μήνυμα σχετικά με το πολιτικό της μέλλον.

Σε τηλεοπτική της εμφάνιση, η κ. Γαλλιού υποστήριξε μεταξύ άλλων πως «παρά το γεγονός ήταν μία τιμητική πρόταση, οι συμπολίτες μου με όρισαν σε μία πολύ συγκεκριμένη θέση. Με τίμησαν με γενναιόδωρο τρόπο. Εγώ διεκδίκησα κάτι πολύ συγκεκριμένο. Διεκδίκησα να είμαι στο πλευρό του Δημήτρη Κουρέτα και στο μεγάλο εγχείρημα να ανασυγκροτήσουμε τον τόπο μας με όρους στρατηγικού σχεδιασμού για τις επόμενες δεκαετίες. Οπότε παρά το τιμητικό της πρότασης, τιμώ την βούληση των συμπολιτών μου, μένω στον τόπο μου μέχρι το τέλος και στο πλευρό του Δημήτρη Κουρέτα»

Ξεκάθαρο προφανώς το μήνυμα από την Λαρισαία δικηγόρο πως ήρθε για να… μείνει στην τοπική αυτοδιοίκηση η οποία μετά τα γεγονότα του περασμένου Σεπτεμβρίου στη Θεσσαλία, απέκτησε ζωτικό ρόλο στην εξίσωση για την επόμενη ημέρα του κάμπου…

Πηγή: onlarissa.gr

Εικόνες θέματος από mammuth. Από το Blogger.