Ενθουσίασε το κοινό η συναυλία - αφιέρωμα στον Λουκιανό Κηλαηδόνη από τη Φιλαρμονική Ορχήστρα του Δήμου Ελασσόνας (φωτ.- video)

 Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το βράδυ του Σαββάτου (11/5) η καθιερωμένη ετήσια συναυλία της Φιλαρμονικής Ορχήστρας του Δήμου Ελασσόνας, η οποία φέτος ήταν αφιερωμένη στον σπουδαίο συνθέτη και τραγουδοποιό Λουκιανό Κηλαηδόνη, που έφυγε από τη ζωή το 2017. 

Στην εκδήλωση, η οποία διοργανώθηκε από την Αντιδημαρχία Πολιτισμού, Αθλητισμού & Διά Βίου Μάθησης του Δήμου Ελασσόνας, παραβρέθηκε πλήθος κόσμου, που κυριολεκτικά κατέκλυσε την αίθουσα θεάτρου «Δημάρχου Βασ. Φαρμάκη» για να απολαύσει τη Φιλαρμονική του Δήμου Ελασσόνας σε μια μοναδική συναυλία, η οποία με την απόδοσή της ενθουσίασε το κοινό, αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις και αποσπώντας θετικότατα σχόλια.

Στην υπέροχη συναυλία συμμετείχαν, ο γνωστός ερμηνευτής Μανώλης Χατζημανώλης καθώς και η κόρη του συνθέτη, ερμηνεύτρια Μαρία Κηλαηδόνη, που τίμησε με τη συμμετοχή της το ξεχωριστό αυτό αφιέρωμα. 

Συμμετείχαν επίσης τα Χορωδιακά Σύνολα του Δήμου Ελασσόνας (Παιδική και Μικτή Χορωδία) υπό τη διδασκαλία και διεύθυνση της κ. Ευλαμπίας Ντούλα. 

Για τη ζωή και το έργο του αγαπημένου τραγουδοποιού μίλησε ο εκπαιδευτικός Δημήτρης Μπουζούκης, ενώ την επιμέλεια-ενορχήστρωση και διεύθυνση ορχήστρας είχε ο αρχιμουσικός Δημήτρης Τσιαβές.

Ανδρέας Νιικούλης
Εικόνες θέματος από mammuth. Από το Blogger.