Επίλογος με Μακεδονικό σήμερα για την ΑΕΛ – Τηλεοπτικό από το Action 24

Πέφτει σήμερα η αυλαία των επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων της ΑΕΛ για τη φετινή χρονιά με τους «βυσσινί» να υποδέχονται στις 4 το απόγευμα στο AEL FC ARENAτον Μακεδονικό στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής των play off του 1ου Ομίλου της Super League 2.

Οι 22 ποδοσφαιριστές που επέλεξε για την αποστολή ο τεχνικός, Παύλος Δερμιτζάκης, είναι οι Σουλούκος, Βενετικίδης, Aντωνόπουλος, Στάμου, Θ. Παπαγεωργίου, Γιανναράκης, Καλουτσικίδης, Kουκουράβας, Μαϊδανός, Παπαδόπουλος, Θωμαΐδης, Αντράντα, Νινίκας, Ζησούλης, Μιλτιάδης, Στίνα, Κόσιτς, Νίνο, Πεντρόσο, Μαυριάς, Tσουμάνης και Βλιώρας.

Εκτός αποστολής έμειναν οι τιμωρημένοι Κώστας Πλέγας, Κεχίντε Φατάι, οι τραυματίες Κώστας Θεοδωρόπουλος (θλάση στη γάμπα), Κώστας Παπαγεωργίου (διάστρεμμα), Χάρης Ηλιάδης, Κουαταρά Αχμέντ Κοσσονού (έκανε επέμβαση), Ζοέλ Σάρατε (ρήξη πρόσθιου χιαστού και μηνίσκου στο δεξί πόδι), o Λεάντρο Μορέιρα που έχει αποχωρήσει και για αγωνιστικούς λόγους o Στέργιος Παρασκευάς,

Ο ρέφερι, Γιώργος Κουκουράκης, από την Ένωση Χανίων, κλήθηκε να διαιτητεύσει την αναμέτρηση. Βοηθοί του θα είναι ο Μαρίνος Μαραθωνίτης (Αθηνών) και ο Ιορδάνης Μημίδης (Αθηνων). Τέταρτος θα είναι ο Νίκος Παπακωνσταντίνου (Φθιώτιδας) και τέλος παρατηρητής ορίστηκε ο Πέτρος Κωτούλας από την Ε.Π.Σ. Κιλκίς.

Σήμερα Τετάρτη εκδοτήρια του AEL FC ARENA θα ανοίξουν στις 13:00.

Οι τιμές που ισχύουν είναι οι εξής:

· Νότιο πέταλο (Θ1Α-1Β, Θ2, Θ23): 10€

· Ανατολική κερκίδα (Θύρες 3-10): 15€

· Δυτική κερκίδα (Θύρες 19-22 και Θύρες 14-17): 20€

· VVIP (Θύρα 18): 25€

*Tα παιδιά έως 8 ετών εισέρχονται δωρεάν.

Όπως ανακοίνωσε η ΠΑΕ ΑΕΛ, “δεν επιτρέπεται η είσοδος εντός του γηπέδου με καφέ, τρόφιμα και λοιπά είδη που προμηθεύουν αποκλειστικά τα κυλικεία μας (δυτική, ανατολική και νότιο πέταλο) κι εξυπηρετούν 2 ώρες πριν την έναρξη των αγώνων”.

Εικόνες θέματος από mammuth. Από το Blogger.