Μήνυμα ενότητας, αγωνιστικότητας και ανατροπής από τον ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. σε εκδήλωση στην Ελασσόνα

 Μήνυμα ενότητας, αγωνιστικότητας και ανατροπής από την Οργάνωση Μελών του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία Ελασσόνας στη "Μουσική Σκηνή" της πόλης, παρουσία πέντε υποψηφίων ευρωβουλευτών/ευρωβουλευτριών, της Έλενας Κουντουρά, του Γιώργου Τσίπρα, της Παναγιώτας Δριτσέλη, της Χριστίνας Χλαπανίδα και του Γιώργου Μαρτίου.

Σε μια πολιτική προεκλογική εκδήλωση για τις Ευρωεκλογές που τα μέλη και οι φίλοι του κόμματος, ανταποκρίθηκαν και έδωσαν το παρών, η Γραμματέας της Οργάνωσης Μελών Ελασσόνας και ο Συντονιστής Γραμματέας της Νομαρχιακής Επιτροπής Λάρισας Παναγιώτης Καλογιάννης τόνισαν πως στη τελική ευθεία πριν τις ευρωεκλογές ο δρόμος του αγώνα είναι μονόδρομος και ηθική υποχρέωση απέναντι στη κοινωνία.

Οι υποψήφιοι και οι υποψήφίες για το ευρωκοινοβούλιο τόνισαν πως πρέπει να κοπεί η υπεροψία της Νέας Δημοκρατίας και ο ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία να επιστρέψει στα ποσοστά εκείνα που θα μπορεί να εκπροσωπήσει τον λαό, να ανατρέψει τη νεοφιλελεύθερη κυβέρνηση Μητσοτάκη και να επανέλθει στην εξουσία.

Τίμησαν με τη παρουσία τους ο Δήμαρχος Ελασσόνας Νίκος Γάτσας, ο αντιπεριφερειάρχης Βαγγέλης Αποστόλου, ο αναπληρωτής δημάρχου Δημήτρης Καρανίκας, ο αντιδήμαρχος Στέλιος Δημουλάς, η Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Χαρά Μπαγιώτα, οι πρώην γραμματείς Θεόδωρος Τζιώλας και Χρήστος Παπαδημητρίου, ο Πρόεδρος της ΠΑΚ Θεσσαλίας Χρήστος Αθανασιάδης, μέλη της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. Λάρισας, η αναπληρώτρια γραμματέας της Ν.Ε. Μαρία Γερασοπούλου, η πρώην αναπληρώτρια της Ν.Ε. Εύη Παπανίκα, για τη Κεντρική Επιτροπή του κόμματος οι Θωμάς Καλιάς και Άρης Αγραφιώτης, ο πρώην υποψήφιος βουλευτής Απόστολος Πέκας, ο πρώην υποψήφιος Ευρωβουλευτής Θεόδωρος Σπανοθύμιος.

Χαιρετισμό απέστειλαν οι Γιάννης Καριπίδης, Κώστας Τσανούσας, Θανάσης Καλύβας ενώ χαιρετισμό απέστειλε ο βουλευτής Νομού Λάρισας Βασίλης Κόκκαλης.

Η Οργάνωση Μελών του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. Ελασσόνας θέλει να ευχαριστήσει τη "Μουσική Σκηνή" για τη φιλοξενία.

Εικόνες θέματος από mammuth. Από το Blogger.