Θλίψη στην Ελασσόνα - "Έφυγε" από τη ζωή ο Κώστας Σιδερόπουλος...

 Θλίψη στη κοινωνία της Ελασσόνας, αφού το απόγευμα της Πέμπτης 16 Μαίου έφυγε από τη ζωή ο συντοπίτης Κώστας Σιδερόπουλος σε ηλικία 71 ετών, μετά από προβλήματα υγείας που αντιμετώπιζε το τελευταίο χρονικό διάστημα και πάλευε με περίσσια αξιοπρέπεια.

Ο Κώστας Σιδερόπουλος καταγόταν από την Ανάληψη Ελασσόνας, παιδί προσφυγικής οικογένειας, εργάστηκε για δεκαετίες ως οικοδόμος ενώ τα τελευταία χρόνια ήταν συνταξιούχος με έντονες τις πολιτικές του ανησυχίες για τα κοινωνικά δρώμενα.

Ποντιακής καταγωγής από μακρινό Ασαρτσούχ του Πόντου και του Νομού Σεβαστείας, λάτρης του ποδοσφαίρου, υπηρέτησε τον αγαπημένο του Π.Ο.Ε. ως Πρόεδρος και ως διοικητικός παράγοντας ενώ η αγάπη του για την Α.Ε.Κ., την ομάδα της καρδιάς του, ήταν γνωστή σε όλη τη τοπική κοινωνία.

Ο Κώστας Σιδερόπουλος υπερασπίστηκε τις πολιτικές του πεποιθήσεις για την πατρίδα, με τον δικό του τρόπο, συζητώντας καθημερινά, στα στέκια της πόλης, για το παρόν και το μέλλον της Ελλάδος που τόσο αγαπούσε.

Άνθρωπος φιλικός, κοινωνικός, με αίσθηση του χιούμορ, κάθε Κυριακή βρισκόταν στο γήπεδο για να βροντοφωνάξει για αγαπημένο του ομάδα, τον Π.Ο.Ε.. Ο "Κώστας", ο "μπαρμπα-κώτσιος", ένας άνθρωπος της διπλανής πόρτας, πάντα με το χαμόγελο και την καλή διάθεση για να προσφέρει και να βοηθήσει.

Ζούσε τη ζωή έντονα, οικογενειάρχης, με τη σημαία της Ελλάδος και της Α.Ε.Κ. να κυματίζουν όλα τα χρόνια στην οικία του.

Ο Κώστας Σιδερόπουλος αφήνει πίσω την οικογένειά του, τα εγγόνια, τα ανίψια του, ανθρώπους που τον εκτίμησαν, τον αγάπησαν για την αυθεντικότητά του και για τις ρομαντικές ανησυχίες του.

Η κηδεία θα γίνει το απόγευμα του Σαββάτου, στον Ιερό Ναού Αγίου Σπυρίδωνος Ελασσώνος.

Φίλε Κώστα, καλό ταξίδι και καλή αντάμωση...

Με τον πρόεδρο του ΠΟΕ Άλκη Χατζηβασίλη μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου της ΕΠΣΛ κόντρα στο Μαυροβούνι.

Α.Λ. - Α.Ν.

Εικόνες θέματος από mammuth. Από το Blogger.