“Καυτό” καλοκαίρι στη Λάρισα με “παρέλαση” αστέρων από το Κηποθέατρο Αλκαζάρ – Μοναδικές συναυλίες και υπέροχες παραστάσεις – Δείτε το πρόγραμμα

 Πλούσιο αναμένεται το φετινό καλοκαίρι στο επίπεδο του πολιτισμού στη Λάρισα, με την καρδιά της τέχνης να χτυπά στο Κηποθέατρο Αλκαζάρ, με μεγάλη ποικιλία από ενδιαφέρουσες παραστάσεις, ταινίες και συναυλίες με “παρέλαση” αστέρων.

Όπως επισημαίνει σε σημείωμά του ο Αντιδήμαρχος Τουρισμού και Εξωστρέφειας και Πρόεδρος του Θεσσαλικού Θεάτρου, κ. Φώτης Τζατζάκης:

«Όπως κάθε καλοκαίρι, έτσι και φέτος, η καρδιά της τέχνης χτυπά σε ένα από τα πιο δροσερά σημεία συνάντησης στην πόλη: το Κηποθέατρο Αλκαζάρ. Από τις αρχές Ιουνίου έως και τα τέλη Σεπτεμβρίου, θα φιλοξενήσουμε στο Κηποθέατρό μας μια σειρά από μοναδικές συναυλίες, καθώς επίσης υπέροχες θεατρικές και χορευτικές παραστάσεις. Καταρτίζουμε ένα πρόγραμμα που διαθέτει εξαιρετικές επιλογές για όλες τις ηλικίες και όλες τις προτιμήσεις.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Θεσσαλικού Θεάτρου και οι εργαζόμενοι σε αυτό είμαστε πεπεισμένοι πως έχουμε ετοιμάσει ένα καλοκαίρι γεμάτο όμορφες βραδιές για όσους Λαρισαίους και μη αποφασίσουν να απολαύσουν τα καλλιτεχνικά δρώμενα εντός του αγαπημένου μας Κηποθέατρου! Καλή σας θέαση»!

Δείτε το πρόγραμμα του καλοκαιριού:

                     

                     


Εικόνες θέματος από mammuth. Από το Blogger.