Έρχεται το “Αθλητικό Camp” για 2η χρονιά στο Δήμο Ελασσόνας για παιδιά δημοτικού Εγγραφές μέχρι την Παρασκευή 14 Ιουνίου

«Αθλητικό Camp» για παιδιά δημοτικού υλοποιεί για 2η συνεχόμενη χρονιά ο Δήμος Ελασσόνας μέσω της Αντιδημαρχίας Παιδείας και Κοινωνικής Συνοχής, μετά τη λήξη της σχολικής χρονιάς και συγκεκριμένα από την Δευτέρα 17/6/2024 μέχρι και την 28/6/2024.

Στόχος του προγράμματος είναι να διευκολύνει τους εργαζόμενους γονείς και παράλληλα να δώσει στα παιδιά τη δυνατότητα να αναπτύξουν τη δημιουργικότητά τους μέσα από αθλητικές δραστηριότητες, να μάθουν καινούργια αθλήματα και να περάσουν όμορφα και δημιουργικά τα πρωινά τους.

Το πρόγραμμα θα υλοποιείται καθημερινά από τις 10:00 π.μ. έως και τις 13:00 μ.μ. με δωρεάν συμμετοχή για όλα τα παιδιά, ενώ κατά τη διάρκεια του διαλείμματος τους θα δίνεται νερό και ένα σνακ.

Το πρόγραμμα θα στελεχώνεται από γυμναστές και έμπειρους προπονητές αθλημάτων που θα έχουν την ευθύνη για την αρμονική και ασφαλή λειτουργία και θα περιλαμβάνει τις ακόλουθες δραστηριότητες:

*      Μυϊκή ενδυνάμωση / Ενόργανη Γυμναστική (Κλειστό Γυμναστήριο Γυμνασίου Ελασσόνας)

*      Μπάσκετ (Κλειστό Γυμναστήριο Ελασσόνας)

*      Τένις (Δημοτικό Αναψυκτήριο Ελασσόνας)

*      Ποδόσφαιρο (Στίβος Ελασσόνας)

*      Στίβος (Στίβος Ελασσόνα)

*      Παιχνίδια “Survivor” (Κλειστό Γυμναστήριο Ελασσόνας)

*      Volley / Beach Volley (Δημοτικό Αναψυκτήριο Ελασσόνας)

Η περίοδος υποβολής των αιτήσεων θα διαρκέσει μέχρι και την Παρασκευή 14  Ιουνίου στα γραφεία της Αντιδημαρχίας Παιδείας και Κοινωνικής Συνοχής ( Δημαρχείο Ελασσόνας – Ισόγειο ), ενώ οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να ενημερωθούν τηλεφωνικά από τον Οργανισμό στο τηλέφωνο 2493350227 και από την υπεύθυνη του προγράμματος κ. Αγγελική Πνάκα στο τηλέφωνο 6932988053.   

Η υπεύθυνη δήλωση είναι αναρτημένη και στην σελίδα του δήμου www.dimoselassonas.gr

Εικόνες θέματος από mammuth. Από το Blogger.