Στη Λάρισα σήμερα ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης σήμερα Τρίτη 4 Ιουνίου θα επισκεφθεί τη Λάρισα, όπου θα παραστεί και θα μιλήσει στις 12 μ. στα εγκαίνια του Επιχειρησιακού Κέντρου Πολιτικής Προστασίας Θεσσαλίας.

Έπειτα ο κ. Μητσοτάκης θα προεδρεύσει σε σύσκεψη με αντικείμενο τα μέτρα αποκατάστασης από τις καταστροφές που προκάλεσαν οι κακοκαιρίες «Daniel» και «Elias». Στην εκδήλωση αρχικά ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Δημήτρης Κουρέτας θα καλωσορίσει τον πρωθυπουργό, χαιρετισμό θα απευθύνει και ο περιφερειακός συντονιστής Πολιτικής Προστασίας, στρατηγός Ηλίας Λεοντάρης και ο διοικητής ΠΕΠΥΔ Θεσσαλίας, αρχιπύραχος Ιωάννης Αμανατίδης.

Έπειτα θα χαιρετίσει την εκδήλωση ο υπουρός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, κ. Βασίλης Κικίλιας και τέλος θα ακολουθήσει η ομιλία του κ. Κυριάκου Μητσοτάκη. Εν συνεχεία, ο πρωθυπουργός πρόκειται να περιηγηθεί στους χώρους του Περιφερειακού Κέντρου Επιχειρήσεων Πολιτικής Προστασίας Κέντρου και του άτυπου Αρχηγείου της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.

Η επίσκεψη του κ. Μητσοτάκη στη Λάρισα θα ολοκληρωθεί με τη σύσκεψη στην αίθουσα του Περιφερειακού Συμβουλίου όπου θα βρίσκονται επίσης βουλευτές και αυτοδιοικητικοί της περιοχής της Θεσσαλίας.

Εικόνες θέματος από mammuth. Από το Blogger.