Ο Εθνικός Κεραμιδίου επιβεβαίωσε ότι ο Μόρας αναλαμβάνει την Εθνική Νέων

 Η ομάδα του Εθνικού Κεραμιδίου επιβεβαίωσε με ανακοίνωσή της ότι ο Βαγγέλης Μόρας θα βρεθεί στο τιμόνι της Εθνικής μας ομάδας των Νέων, κάτι που είχε διαρρεύσει προ ημερών.

Η πληροφορία για τον Μόρα και την Εθνική Νέων προϋπήρχε αλλά ουσιαστικά ο Εθνικός Κεραμιδίου την επιβεβαίωσε με ανάρτησή του στο Facebook του. 

Ειδικότερα ο σύλλογος όπου βρισκόταν ο Βαγγέλης Μόρας επισήμανε τα εξής:

"Η είδηση της συμφωνίας του Βαγγέλη Μόρα με την Εθνική Ομάδα Νέων της χώρας μας, της οποίας μόνο η επίσημη ανακοίνωση απομένει, τιμά απεριόριστα τον σύλλογο μας και μας γεμίζει χαρά που ο δικός μας προπονητής, ο δικός μας άνθρωπος, επιλέχθηκε για την πολύ σημαντική και άκρως τιμητική θέση του Ομοσπονδιακού προπονητή της ομάδας U19.

Ανακοινώνουμε τη λύση της συνεργασίας μας με τον Βαγγέλη Μόρα, τον ευχαριστούμε για όσα πρόσφερε στην ομάδα μας και του ευχόμαστε πολλές επιτυχίες με το εθνόσημο στο στήθος.

Η πόρτα του Εθνικού Νέου Κεραμιδίου θα παραμείνει ανοικτή για τον τεχνικό που πρωταγωνίστησε στην σπουδαιότερη επιτυχία της ιστορίας του συλλόγου μας μέχρι σήμερα με την κατάκτηση του ντάμπλ, έχει γράψει τη δική του χρυσή σελίδα ιστορίας σαν ποδοσφαιριστής στο Ελληνικό ποδόσφαιρο και συνεχίζει να γράφει πλέον και τη νέα, αυτή την φορά σαν προπονητής!". 

Ο  Βαγγέλης Μόρας θα είναι ο τέταρτος Λαρισαίος που θα βρεθεί σε αντιπροσωπευτικό συγκρότημα μετά τους Χρήστο Ζιάκο, Γιάννη Γκούμα και Δημήτρη Μπατσίλα. 

Να υπενθυμίσουμε ότι ο Βαγγέλης Μόρας ξεκίνησε την προπονητική του καριέρα στις 12 Ιουλίου 2021 όπου ανακοινώθηκε η πρόσληψή του από τον Π.Ο. Ελασσόνας της Γ’ Εθνικής στη θέση του προπονητή για την περίοδο 2021-22.

Στις 5 Ιουλίου 2022 ανακοινώθηκε από τον Απόλλωνα Λάρισας, όντας ο πρώτος σταθμός επαγγελματικής κατηγορίας ως προπονητής στην καριέρα του.

Στις 6 Φεβρουαρίου 2023, ανακοινώθηκε ως προπονητής στον Εθνικό Νέου Κεραμιδίου ο οποίος ήταν και ο τρίτος του «σταθμός» στην προπονητική του καριέρα και  οδήγησε τον σύλλογο της ΕΠΣ Πιερίας μετά από αγώνες διαβάθμισης στη Γ’ Εθνική.

Α.Ν. - Με πληροφορίες από gazzetta.gr
Εικόνες θέματος από mammuth. Από το Blogger.