Διάκριση του Ελασσονίτη Λάζαρου Κουμπούρα στη Ρώμη
Την 3η θέση κατέλαβε στο παγκόσμιο αγώνισμα του HYROΧ ο αθλητής Λάζαρος Κουμπούρας, με καταγωγή από την Τσαπουρνιά Ελασσόνας κι ήταν ο μόνος από την ελληνική αποστολή στη Ρώμη που ανέβηκε σε βάθρο.
Οι αγώνες έγιναν από τις 26 έως τις 28 Σεπτεμβρίου στην πρωτεύουσα της Ιταλίας, όπου συμμετείχαν περισσότεροι από 9.000 αθλητές από όλο τον κόσμο. Αρκετοί Έλληνες συμμετείχαν, ενώ από τη Λάρισα συμμετείχε η ομάδα του 23crew που την αποτελούσαν οι: Χρήστος Αγρόδημος (30-34), Λάζαρος Κουμπούρας (35-39) και Νίκος Τσικριτζής και Ζαφείρης Οικονόμου (40-45).
Ο Λαρισαίος αθλητής Λάζαρος Κουμπούρας είχε χρόνο επίδοσης 1.01.10 και κατέλαβε την 3η θέση μεταξύ 447 αθλητών και την 18η στην γενική κατηγορία στους 2.300 αθλητές. Το 23crew λαμβάνει τακτικά μέρος στις διοργανώσεις του HYROX σε όλο τον κόσμο και έχει πάρει αρκετές διακρίσεις σε τέτοιους αγώνες.
Το HYROX είναι μια καινοτόμος, ολιστική προσέγγιση της φυσικής κατάστασης του σώματος που περιλαμβάνει τρέξιμο και φυσικές κινήσεις σε συνδυασμό με έναν μοναδικό διαγωνισμό γυμναστικής σε εσωτερικούς χώρους. Ως κορυφαίο fitness event το νέο άθλημα αποκτά συνέχεια καινούργιους θαυμαστές και αθλητές που συμμετέχουν σ’ αυτό. Είναι ατομικό αλλά και για ομάδες αθλητών, σε πολλές ηλικίες.
Με πληροφορίες από eleftheria.gr
