Θωμάς Παπαλιάγκας: «Η υποψηφιότητα της Κυριακής Παναγιωτοπούλου μπορεί να σηματοδοτήσει μια νέα ημέρα για τα Φάρσαλα»

 «Η υποψηφιότητα της Κυριακής  Παναγιωτοπούλου μπορεί να σηματοδοτήσει μια νέα ημέρα για τα Φάρσαλα» τόνισε ο υποψήφιος βουλευτής του ΠΑΣΟΚ- ΚΙΝΑΛ, Θωμάς Παπαλιάγκας, ο οποίος παραβρέθηκε χθες το βράδυ στα Φάρσαλα, στην εκδήλωση ανακοίνωσης της υποψηφιότητας της κ. Παναγιωτοπούλου για τη Δημαρχία της πόλης.

Αμέσως μετά ο κ. Παπαλιάγκας βρέθηκε με φίλους του στα Φάρσαλα, με την πολιτική συζήτηση να κρατά μέχρι αργά.

«Το ΠΑΣΟΚ είναι το κόμμα της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, καθώς όλες οι σοβαρές θεσμικές παρεμβάσεις σε αυτή , έχουν την υπογραφή του. Πάντοτε και κάτω και από τις πιο δύσκολες συνθήκες, οι Δήμαρχοι και τα αυτοδιοικητικά στελέχη του ΠΑΣΟΚ, αγωνίστηκαν για τους πολίτες κατοχυρώνοντας νέους και ουσιαστικούς θεσμούς συμμετοχής, διαλόγου και λογοδοσίας.

Είναι σημαντικό στις επόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές το ΠΑΣΟΚ να ανανεώσει τη σχέση εμπιστοσύνης με τους πολίτες, να δηλώσει το παρών , παντού, σε κάθε Δήμο, σε κάθε πόλη, οργανωμένα, ενωμένα και αποτελεσματικά», σημείωσε ο υποψήφιος βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, τονίζοντας πως «αυτή τη στιγμή η προτεραιότητα όλων μας είναι οι εθνικές εκλογές και η αλλαγή του πολιτικού χάρτη της χώρας με την αποφασιστική ενίσχυση του ΠΑΣΟΚ».

Εικόνες θέματος από mammuth. Από το Blogger.