Νέα Προγράμματα Δωρεάν Άθλησης για παιδιά και ενήλικες σε Ελασσόνα, Πραιτώρι, Δομένικο και Λουτρό

 Μετά τη μεγάλη συμμετοχή στα Δωρεάν Προγράμματα Άθλησης για παιδιά και ενήλικες του Δήμου Ελασσόνας που πραγματοποιούνται στις κοινότητες Βλαχογιανίου, Βερδικούσιας, Καλλιθέας, Λιβαδίου, Κρανέας, Ελασσόνας και Σαρανταπόρου, με Εργαστήρια Ευεξίας για γυναίκες και Κύκλους Άθλησης για παιδιά δημοτικού με τμήματα εκμάθησης Μπάσκετ και Τένις, ένας νέος κύκλος προγραμμάτων ξεκινάει στις κοινότητες Πραιτωρίου, Δομενίκου, Λουτρού αλλά και στην Ελασσόνα για παιδιά Γυμνασίου.  

Συγκεκριμένα ξεκινάνε τα εξής νέα τμήματα :

 Ø  Κοινότητα Πραιτωρίου :  Τμήμα Γυμναστικής για Γυναίκες

Το μάθημα γυμναστικής θα γίνεται κάθε Σάββατο στις 13:30-14:30 σε παρακείμενη αίθουσα της εκκλησίας του Αγίου Νικολάου.

 Ø  Κοινότητα Δομενίκου: Τμήμα Γυμναστικής για Γυναίκες

Το μάθημα γυμναστικής θα γίνεται από το Σάββατο 29 Απριλίου και κάθε Σάββατο στο Πνευματικό Κέντρο Δομενίκου στις 17:30-18:30.

 Ø  Κοινότητα Λουτρού: Τμήμα Εκμάθησης Μπάσκετ για παιδιά Δημοτικού.

Το πρόγραμμα θα γίνεται από τη Τετάρτη 26 Απριλίου και κάθε Τετάρτη στις 18:30

 Ø  Ελασσόνα: Τμήματα Τένις για παιδιά Γυμνασίου

Τα μαθήματα θα πραγματοποιούνται στα γήπεδα του τένις απέναντι από τη Λαϊκή Αγορά με δικαίωμα συμμετοχής για τα παιδιά από όλες τις Δημοτικές Ενότητες. Τα τμήματα θα ξεκινήσουν το Σάββατο του Λαζάρου 8 Απριλίου.

*      1ο Τμήμα 13:00-14:00

*      2ο Τμήμα 14:00 -15:00.

Για το τένις δεν χρειάζεται η αγορά εξοπλισμού από τα παιδιά που θα συμμετέχουν, ενώ οι εγγραφές θα μπορούν να γίνουν και την ίδια μέρα στην εκπαιδεύτρια του Κύκλου για το Τένις κ. Παγώνα Καλαμπούκα.

  Λόγω των ημερών της γιορτής του Πάσχα, δεν θα πραγματοποιηθούν τα μαθήματα ενηλίκων, παιδικών και εφηβικών τμημάτων την Μεγ. Παρασκευή και το Μεγ. Σάββατο.

 Στην ιστοσελίδα του Δήμου Ελασσόνας www.dimoselassonas.gr οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αναζητήσουν τις νέες αιτήσεις για ενήλικες, παιδιά και εφήβους για όλα τα νέα Τμήματα Γυμναστικής και Άθλησης. Τηλέφωνο επικοινωνίας για κάθε ενδιαφερόμενο: 2493350239 κ. Τσιάρα Ευγενία ( Δευτέρα έως Παρασκευή 08:30-12:30).

 

Εικόνες θέματος από mammuth. Από το Blogger.