Έσφιξε κι άλλο η «θηλιά» για τον ΠΟ Ελασσόνας (φωτ.)

Σ ένα καθοριστικό παιχνίδι ζωής και θανάτου η ομάδα του ΠΟ Ελασσόνας αγωνίστηκε κόντρα στον ΓΑΣ Σβωρόνου παίζοντας για την παραμονή της στη Γ΄Εθνική.

Το πρώτο ημίχρονο είχε αρκετά γρήγορο ρυθμό και από τις δύο ομάδες, αλλά ελάχιστες φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες με το 0-0 να είναι το αποτέλεσμα του ημιχρόνου.

Στον ίδιο ρυθμό και το δεύτερο ημίχρονο με τις δύο ομάδες να γίνονται λίγο πιο απειλητικές για τις αντίπαλες εστίες χωρίς όμως να καταφέρουν να στείλουν τη μπάλα στα δίχτυα με το 0-0 να παραμένει μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή και τα πράγματα γίνονται ακόμα πιο δύσκολα για την ομάδα της Ελασσόνας για παραμονή στην κατηγορία.

Το φιλμ του αγώνα:
30’ Σέντρα του Κακάμη από αριστερά, προβολή του Κωστούλα πέρασε άουτ.
32’ Πάσα του Κωστούλα στον Κυρίτση που από δύσκολη θέση έστειλε τη μπάλα άουτ.
52’ Εκτέλεση φάουλ του Κοντοθανάση με πάσα στον Κυρίτση, δυνατό σουτ του τελευταίου, με τον Χάμο να διώχνει με δυσκολία με γροθιές τη μπάλα. 
56’ Σουτ του Αλεξίου μέσα από την περιοχή με τον Γούπο να αποκρούει δύσκολα τη μπάλα.
59’ Αδύναμο σουτ του Μακράκη μέσα από την περιοχή, μπλόκαρε σταθερά ο Γούπος.
74’ Μετά από εκτέλεση φάουλ του Κοντοθανάση δύο κεφαλιές από Μουλτσιά και Κακάμη, με τους αμυντικούς της φιλοξενούμενης ομάδας να απομακρύνουν δύσκολα τον κίνδυνο για την εστία τους.
79’ Μετά από εκτέλεση φάουλ του Κοντοθανάση, κοντινή κεφαλιά του Τσάτσου με τη μπάλα να κοντράρει σε αμυντικό και να καταλήγει κόρνερ το οποίο πέρασε ανεκμετάλλευτο.  

ΠΟ Ελασσόνας (Νίκος Φώλλας): Γούπος, Νταμπώσης, Τσάτσος, Περτζιόνι, Κοντοθανάσης, Ιγγλέζος (68 Κούκος), Κυρίτσης ,Κωστούλας, Καραγκούνης (46’ Γκαμπέτας), Μουλτσιάς, Κακάμης

ΓΑΣ Σβορώνου (Νίκος Θεοδωσιάδης): Χάμος, Χατζηθεοδωρίδης, Δημητρίου, Κωτσιόπουλος, Βούλγαρης, Κόλα, Μακράκης (90+6’ Φωκαίδης), Σιδηρόπουλος (80΄Ναρίνογλου) ,Αλεξίου (68 Κυρτέγος), Μυστρίδης, Μυρώτης

Ανδρέας Νικούλης
Εικόνες θέματος από mammuth. Από το Blogger.