Με επιχειρηματίες του κλάδου της εστίασης συναντήθηκε ο Νταής: «Η Εστίαση πρωταγωνιστεί στην τοπική οικονομία και την απασχόληση»

Ως ένα κομβικό εταίρο στην οικονομική και τουριστική ανάπτυξη της Λάρισας παρουσίασε το χώρο της εστίασης ο υποψήφιος βουλευτής Λάρισας του ΣΥΡΙΖ Π-Σ Παναγιώτης Νταής, στη διάρκεια της συνάντησης του με τους επιχειρηματίες του κλάδου. Ο κ. Νταής είχε την ευκαιρία να συναντηθεί με ανθρώπους με τους οποίους έχει συνεργαστεί στενά όλα αυτά τα χρόνια που υπηρετεί από την θέση του Αντιδημάρχου στο Δήμο Λαρισαίων, και είχαν την ευκαιρία να τα πουν ξανά ενόψει και των εθνικών εκλογών, για τα προβλήματα του χώρου και τις λύσεις που μπορεί να βρεθούν.

Αναφέρθηκε σε όλες τις προσπάθειες που έγιναν με στόχο την αύξηση της επισκεψιμότητας της πόλης, όπως την Αgrothessaly, το Πάρκο των Ευχών, τις δράσεις τουριστικής προβολής, το open mall, την προσέλκυση του μεγαλύτερου ερευνητικού κέντρου της χώρας ΕΚΕΤΑ κ.α.

«Η Λάρισα μπορεί να γίνει ένα Κέντρο που θα προσκαλεί τον κόσμο να έρθει εδώ, για σπουδές, αγορές αλλά και διασκέδαση” τόνισε μεταξύ άλλων ο υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στους Λαρισαίους επιχειρηματίες στο χώρο της εστίασης.

Ο κλάδος των  υπηρεσιών εστίασης  τίθεται διαχρονικά στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος λόγω της βαρύτητας που έχει στη διαμόρφωση των επιδόσεων της ελληνικής οικονομίας συνολικά, αλλά και της εκτεταμένης διασποράς του, με σημαντική παρουσία σε όλες τις περιφερειακές ενότητες και σημαντική συμβολή στις αντίστοιχες τοπικές οικονομίες της χώρας, συχνά συσχετιζόμενη με το τουριστικό προϊόν της.

Σημειωτέον  ότι ο κλάδος της εστίασης, εκτός της μεγάλης συμβολής του στην τοπική οικονομία, διατηρεί και τον μεγαλύτερο αριθμό απασχολουμένων στον νομό Λάρισας αλλά και  στην Περιφέρεια Θεσσαλίας, μετά το χονδρικό & λιανικό εμπόριο.

Εικόνες θέματος από mammuth. Από το Blogger.