Κέλλας: Η ΝΔ σιγουριά για το αύριο, ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ ερίζουν για τη δεκαετία του ’80…

 «Η Νέα Δημοκρατία έχει μεγάλο προβάδισμα έναντι του ΣΥΡΙΖΑ και του ΠΑΣΟΚ, που ερίζουν για την “ιδιοκτησία” των συνθημάτων του Ανδρέα Παπανδρέου. Eμείς έχουμε όραμα και πρόγραμμα για την Ελλάδα του μέλλοντος, ενώ αυτοί ασχολούνται με το τι συνέβαινε στην Ελλάδα του ’80 και του ’90»

Τα ανωτέρω τόνισε, μεταξύ άλλων, ο βουλευτής Ν. Λάρισας, Χρήστος Κέλλας, στην τηλεόραση του OPEN, καλεσμένος των Γιώργου Σιαδήμα και Ευλαμπίας Ρέβη, αναφορικά με την αντιπαράθεση Τσίπρα – Ανδρουλάκη για τη συσχέτισή τους με τον Ανδρέα Παπανδρέου, προσθέτοντας:

«Το πρόγραμμά μας προσφέρει ασφάλεια στις Ελληνίδες και τους Έλληνες και πορευόμαστε στο “Αύριο” με σιγουριά. Εργαζόμαστε για την ευημερία όλων των πολιτών και τη δημιουργία περισσότερων προοπτικών για τη νέα γενιά. Η απόσταση που μας χωρίζει από τον ΣΥΡΙΖΑ και το ΠΑΣΟΚ είναι μεγάλη και αυτό γίνεται αντιληπτό από το εκλογικό σώμα».

Ο Λαρισαίος πολιτικός, σχολιάζοντας την προεκλογική παρουσία του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, τόνισε:

«Ο κ. Τσίπρας δεν βλέπει ή δεν θέλει να δει την πραγματικότητα. Προσπαθεί να τα παρουσιάσει όλα “μαύρα” και πλειοδοτεί στο πρόγραμμα της Νέας Δημοκρατίας χωρίς καμία αξιοπιστία. Θυμηθείτε το “πρόγραμμα Θεσσαλονίκης”. Ως αντιπολίτευση έλεγαν πως θα σκίσουν τα μνημόνια και ως κυβέρνηση έφεραν το χειρότερο πρόγραμμα δημοσιονομικής προσαρμογής. Επέβαλαν “βαριά” φορολόγηση, “πετσόκοψαν” συντάξεις κι επιδόματα και, εν γένει, έκαναν τα αντίθετα απ’ όσα είχαν εξαγγείλει.

Στον αντίποδα, ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ως πρωθυπουργός, έκανε τις δεσμεύσεις του πράξη και υλοποίησε το πρόγραμμά μας στο ακέραιο. Ο κόσμος μπορεί να κρίνει και να συγκρίνει».

Ο Χρήστος Κέλλας, ερωτηθείς αν η Νέα Δημοκρατία προτίθεται να σχηματίσει κυβέρνηση συνεργασίας με το ΠΑΣΟΚ, μετά τις εκλογές της 21ης Μαΐου, απάντησε:

«Καταρχήν, ο κ. Ανδρουλάκης έχει δηλώσει ότι δεν θέλει τον Κυριάκο Μητσοτάκη για πρωθυπουργό, πράγμα που καθιστά εκ προοιμίου αδύνατο το ενδεχόμενο συνεργασίας. Περαιτέρω, με το ΠΑΣΟΚ μάς χωρίζουν μεγάλες διαφορές, όπως η αναθεώρηση του άρθρου 16 του Συντάγματος για τα ιδιωτικά πανεπιστήμια και η αξιολόγηση».

Καταληκτικά, δε, επισήμανε πως στόχος της Νέας Δημοκρατίας είναι η αυτοδυναμία, υπογραμμίζοντας ότι ο ελληνικός λαός θα αποφασίσει και δείξει στην κάλπη τι είδους κυβέρνηση επιθυμεί.

Εικόνες θέματος από mammuth. Από το Blogger.