Άφησε τα παιδιά της χωρίς σχολείο μετακομίζοντας από την Ελασσόνα στην Αγιά – Με χειροπέδες η μάνα μετά από αναφορά του διευθυντή

 Στη σύλληψη μιας 37χρονης γυναίκας, Αλβανικής καταγωγής, προχώρησαν χθες Τετάρτη αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Αγιάς, με την κατηγορία της παράβασης του Νόμου 1566/85 που αφορά στη δομή και λειτουργία της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.

Η γυναίκα με τα παιδιά της, δεκατριών και επτά ετών αντίστοιχα, μετακόμισε στην Αγιά από την Ελασσόνα, όπου ζούσε, λίγο πριν τα Χριστούγεννα. Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας «Ελευθερία», με αφορμή και τη συστηματική απουσία των δύο παιδιών της από το σχολείο και μάλιστα από την αρχή της σχολικής χρονιάς, διευθυντής σχολείου ανησύχησε για την εξέλιξη και ενημέρωσε τις Αρχές.

Η μητέρα αναζητήθηκε και βρέθηκε στην Αγιά, με αστυνομικούς να προχωρούν στη σύλληψή της. Σύμφωνα με πληροφορίες, η 37χρονη υποστηρίζει ότι επισκέφθηκε τα τοπικά σχολεία για να τακτοποιήσει τα παιδιά της, αλλά δεν βρήκε τους διευθυντές (!), οπότε δεν ξαναπήγε και σκοπό είχε να τα στείλει κανονικά από τον Σεπτέμβριο.

Με εισαγγελική εντολή αφέθηκε ελεύθερη, καθότι τα δύο της παιδιά είναι ανήλικα, ενώ σε βάρος της σχηματίστηκε δικογραφία.

Πηγή: onlarissa.gr
Εικόνες θέματος από mammuth. Από το Blogger.