Στέλλα Μπίζιου: "Τα χωριά της Ελασσόνας στέλνουν μήνυμα αυτοδύναμης και ισχυρής ΝΔ"

 «Τα χωριά της Ελασσόνας στέλνουν μήνυμα αυτοδύναμης και ισχυρής ΝΔ. Αυτοδύναμης και ισχυρής Ελλάδας. Απορρίπτουν το ψέμα και τη δημαγωγία και βάζουν τέλος στα εφιαλτικά σενάρια επιστροφής στις μαύρες μέρες του 2015. Επιστρέφουν στον κ. Τσίπρα τον λογαριασμό του λαϊκισμού».

 Τα παραπάνω τόνισε η υποψήφια βουλευτής της ΝΔ κα Στέλλα Μπίζιου περιοδεύοντας σε χωριά του δήμου Ελασσόνας και πιο συγκεκριμένα σε Ολυμπιάδα, Σπαρμό, Κρυόβρυση, Συκαμινέα, Μικρό Ελευθεροχώρι, Γεράνεια, Κοκκινόγη, Δολίχη, Ασπρόχωμα, Λόφο και Καλλιθέα, όπου συμπατριώτες της την υποδέχθηκαν με θέρμη.

«Τέσσερα χρόνια η κυβέρνηση της ΝΔ στάθηκε στο πλευρό του Έλληνα αγρότη και κτηνοτρόφου. Όλοι εσείς εδώ γνωρίζετε από πρώτο χέρι τον αγώνα που δώσαμε, τον αγώνα που έδωσα σε όλα τα υπουργεία για να ακουστεί η φωνή σας πιο ισχυρή. Στηρίξαμε κα συνεχίζουμε να στηρίζουμε τους μαχητές της γης σε όλα τα δύσκολα, δίνοντας τους ελπίδα για το μέλλον», σημείωσε χαρακτηριστικά η κα Μπίζιου.

 «Από την πρώτη στιγμή ξεκαθαρίσαμε πως ο πρωτογενής τομέας της χώρας είναι για εμάς βασικός πυλώνας της οικονομικής μας ανάπτυξης. Συνεργάστηκα στενά με τους υπουργούς Αγροτικής Ανάπτυξης της ΝΔ, καθώς και με όλους τους υπηρεσιακούς παράγοντες του υπουργείου – τους οποίους και ευχαριστώ θερμά - ενώ ανέδειξα όλα τα προβλήματα σας τόσο στη Βουλή όσο και στο Μέγαρο Μαξίμου. Έδωσα τις προσωπικές μου μάχες για να στηρίξω όλους εσάς, γνωρίζοντας από πρώτο χέρι τα προβλήματα και τις αγωνίες σας. Τώρα ζητώ τη δική σας στήριξη και πάλι, για να δώσουμε μαζί την πιο κρίσιμη μάχη του μέλλοντος μας και να βγούμε και πάλι νικητές», κατέληξε η υποψήφια βουλευτής της ΝΔ.

Εικόνες θέματος από mammuth. Από το Blogger.