Κέλλας από Αμπελώνα: Την Κυριακή ψηφίζουμε αυτοδύναμη ΝΔ, για αυτοδύναμη Ελλάδα

«Εδώ και χρόνια συναντιόμαστε, σε γνώριμα λημέρια, στον Αμπελώνα, με ανθρώπους που μοχθούν για τον τόπο τους. Και είμαι πάντα εδώ. Μαζί σας στους αγώνες για τα δίκαια αιτήματά σας. Πετύχαμε πολλά, γιατί με εμπιστευτήκατε. Η σχέση που χτίσαμε πάνω σε αλήθειες και πράξεις, έχει γερές ρίζες».

 Αυτά τόνισε ο βουλευτής ΝΔ ν. Λάρισας Χρήστος Κέλλας, μετά την εγκάρδια υποδοχή εμπιστοσύνης, που του επιφύλαξαν οι κάτοικοι του Αμπελώνα. Όπως του είπαν, “γνωρίζουν χρόνια τώρα, τις ουσιαστικές παρεμβάσεις του στο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης, με υπεύθυνες και ειλικρινείς προτάσεις, για την ισχυροποίηση του αγροτικού τομέα”. Του επισήμαναν ότι “ήταν πάντα παρών στα ζητήματα που «έβαζαν φρένο» στην παραγωγή τους, αναγνωρίζοντας τη συστηματική και αδιάκοπη συνεργασία που είχαν”.

 O Χρήστος Κέλλας, συζήτησε με τους κατοίκους του Αμπελώνα, τα μέτρα στήριξης της ΝΔ για τον πρωτογενή τομέα, τα τέσσερα χρόνια της διακυβέρνησης της, με πιο πρόσφατα, την καταβολή έκτακτων ενισχύσεων (de minimis, ουκρανόμετρο) στα οινοποιήσιμα σταφύλια, τα αχλάδια, τα βερίκοκα και τα ροδάκινα, που καλλιεργούνται στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου Τυρνάβου.

 Αναφέρθηκε, επίσης, στις "ανάσες" που δόθηκαν από την κυβέρνηση θεσπίζοντας το νέο πλαίσιο για τους συνεταιρισμούς, με μείωση της φορολογίας κατά 50% για τις ομάδες παραγωγών και τα συνεργατικά σχήματα αλλά και τη μείωση του εισαγωγικού συντελεστή του φόρου εισοδήματος από το 22% στο 9%.

 Ο Λαρισαίος πολιτικός, τόνισε, πως “η Νέα Δημοκρατία έχοντας ιστορικούς δεσμούς με τους ανθρώπους του πρωτογενούς τομέα, θέτει την αγροτική οικονομία στο επίκεντρο των προτεραιοτήτων της για μια παραγωγική Ελλάδα, με κοστολογημένο πρόγραμμα. Με έμπρακτη αναγνώριση στο πιο δυναμικό κομμάτι της αγροτικής οικονομίας, τους νέους αγρότες. Με επενδύσεις στα μεγάλα δίκτυα άρδευσης για την επόμενη μέρα, ενισχύοντας την προώθηση των μοναδικών ελληνικών προϊόντων, για να βρουν τη θέση που τους αξίζει, στις παγκόσμιες αγορές”.

 Ο Χρήστος Κέλλας υπογράμμισε, ότι πιστεύει στην ελληνική περιφέρεια και στις σημαντικές αναπτυξιακές δυνατότητές της. Ζήτησε ψήφο εμπιστοσύνης από τους κατοίκους του Αμπελώνα, για ακόμη περισσότερες στοχευμένες πρωτοβουλίες την επομένη των εκλογών, λέγοντας χαρακτηριστικά:

 «Βρίσκομαι σε μια δυναμική περιοχή, που ο πρωτογενής τομέας κάνει θαύματα.

Με τα δικά σας χέρια και τους μόχθους σας.           

Με καθαρές κουβέντες, με σεβασμό στην εμπιστοσύνη σας και σιγουριά για το αύριο, συνεχίζουμε μαζί, με αυτοδύναμη ΝΔ για αυτοδύναμη Ελλάδα».

Εικόνες θέματος από mammuth. Από το Blogger.