Μπίζιου: Το αποτέλεσμα της Κυριακής πρέπει να βάλει ταφόπλακα στα σχέδια για κυβέρνηση ηττημένων (φωτο – βίντεο)

«Η παρουσία σας εδώ απόψε είναι ηχηρό μήνυμα για τη νίκη της ΝΔ στις εκλογές της 21ης Μαΐου». Τα παραπάνω σημείωσε εμφατικά η υποψήφια βουλευτής της ΝΔ κα Στέλλα Μπίζιου, μιλώντας σε πολυπληθές ακροατήριο κατά τη διάρκειας της προεκλογικής της κεντρικής ομιλίας στη Λάρισα.

«Το 2019 ξεκίνησε η μεγαλύτερη, μέχρι τότε, πρόκληση στη ζωή μου. Η προτίμηση σας στο πρόσωπό μου και η μεγάλη τιμή που μου κάνατε να με εκλέξετε την πρώτη γυναίκα βουλευτή του νομού μας με τη ΝΔ, αποτέλεσε για μένα την αφορμή για ένα συναρπαστικό, άγνωστο μέχρι τότε, ταξίδι, το οποίο όμως με οδήγησε σε συναρπαστικές διαδρομές, οι οποίες έχουν να κάνουν με όλους εσάς.

Δεν γεννήθηκα επαγγελματίας πολιτικός. Και ούτε πρόκειται να γίνω, υπό την έννοια της ισόβιας παρουσίας μου στο Κοινοβούλιο. Το πόσο θα συνεχίσω να υπηρετώ όλους εσάς και το νομό μας, εξαρτάται αποκλειστικά και μόνο από σας. Δεν είναι αυτοσκοπός μου η βουλευτική σύνταξη. Δεν είναι αυτοσκοπός μου η προσωπική μου προβολή. Δεν είναι αυτοσκοπός μου οι καρέκλες.

Στόχος μου είναι να συμβάλλω με τις όποιες δυνάμεις διαθέτω στην επίλυση των προβλημάτων του νομού μας και να δημιουργήσω με κυβέρνηση τη ΝΔ και Πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη τις προϋποθέσεις εκείνες που θα επιτρέψουν όλους εσάς, τα παιδιά και τα εγγόνια σας, να ζήσουν με αξιοπρέπεια σε μια χώρα που θα τους επιτρέπει να κάνουν τα όνειρά τους πράξη», τόνισε η κα Μπίζιου.

«Όλοι μαζί αναδείξαμε τα προβλήματα του τόπου μας και διεκδικήσαμε λύσεις. Και πετύχαμε πολλά, εσείς κι εγώ μαζί. Με σύμμαχο μας την κυβέρνηση και τον πρωθυπουργό. Μια κυβέρνηση που ήρθε για να φτιάξει την Ελλάδα που θέλουμε, την Ελλάδα που αξίζουμε. Και τα κατάφερε. Γιατί έβαλε τα θεμέλια της οικονομικής ανάπτυξης, τα θεμέλια ενός κράτους με αξίες και ιδανικά για την κοινωνία και τον άνθρωπο.

Σήμερα έχουμε μπροστά μας μια πρόκληση μεγαλύτερη ίσως και από την πρόκληση του 2019. Να κερδίσουμε, να φέρουμε τη νίκη, όχι για την παράταξη, αλλά για την Ελλάδα. Για να μην γυρίσει η χώρα πίσω. Να μην γυρίσει στο λαϊκισμό και στη μιζέρια. Να μην αφήσουμε την Ελλάδα στα χέρια πολιτικών απατεώνων», τόνισε η ίδια στην ομιλία της.

«Η πρόκληση είναι μεγαλύτερη από αυτήν του Ιουλίου του ’19, γιατί αυτή τη φορά έχουμε να παλέψουμε με την απλή αναλογική. Οι αντίπαλοί μας, αντιλαμβανόμενοι ότι η πρώτη φορά αριστερά θα είναι η μοναδική φορά αριστερά φρόντισαν να βάλουν τρικλοποδιά στη χώρα, με την απλή αναλογική. Γιατί το έβλεπαν από τότε, το ήξεραν, ότι αν η ΝΔ γινόταν κυβέρνηση το ‘19 θα γινόταν ξανά και ξανά και δεν θα μπορούσαν ποτέ να επιστρέψουν. Ο κ. Τσίπρας αφού ο ίδιος έγινε δύο φορές Πρωθυπουργός με την ενισχυμένη αναλογική, ψήφισε την απλή αναλογική με προφανή στόχο να δυσκολέψει όσο μπορεί την επανεκλογή της Ν.Δ. Ακόμη και αν αυτό σημαίνει ότι η χώρα πρέπει να συρθεί σε δεύτερες εκλογές. Το συμφέρον της χώρας δεν ήταν ποτέ προτεραιότητα για τον κ. Τσίπρα και τους εταίρους του. Η καρέκλα είναι! Βέβαια, και τις δύο φορές που βγήκε πρώτος ακόμη με την ενισχυμένη αναλογική, χρειάστηκε τη βοήθεια ανθρώπων που απαξίωνε για να γίνει πρωθυπουργός.

Για αυτό η πρώτη κάλπη έχει τεράστια σημασία. Γιατί θα δείξει πού θέλουμε να πάει η χώρα. Είναι τεράστιο λάθος να πιστεύουμε ότι η πρώτη κάλπη δεν είναι σημαντική. Η πρώτη κάλπη τελικά θα καθορίσει ποιος πρέπει να είναι Πρωθυπουργός και ποιος πρέπει να αναλάβει αυτή την ευθύνη την δεύτερη τετραετία. Το αποτέλεσμα την πρώτης κάλπης πρέπει να βάλει ταφόπλακα στα σχέδιά τους για κυβέρνηση ηττημένων, για κυβέρνηση καταστροφής», κατέληξε η κα Μπίζιου.

Εικόνες θέματος από mammuth. Από το Blogger.