Λιακούλη: «Αυτή η λαοθάλασσα, στέλνει ισχυρό μήνυμα νίκης παντού!»

Πρωτοφανής σε πλήθος και πάθος ήταν η ανταπόκριση των Λαρισαίων στο κάλεσμα της τ. Γραμματέα της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής και υπ. Βουλευτού Λάρισας, Ευαγγελίας Λιακούλη.

Η κεντρική προεκλογική ομιλία, στο Αρχαίο Θέατρο της Λάρισας το βράδυ της Τετάρτης, στέφθηκε με εντυπωσιακή επιτυχία, καταφέρνοντας να αφήσει ισχυρό νικηφόρο αποτύπωμα στα τοπικά δρώμενα, με τον παλμό των πολιτών και τον ενθουσιασμό της νέας γενιάς, να φέρνει στη μνήμη ένδοξες ιστορικές στιγμές του ΠΑΣΟΚ.

Πλημμυρισμένη από τις αγκαλιές των Λαρισαίων, με τις σημαίες του ΠΑΣΟΚ πάντα ψηλά, η Ευαγγελία Λιακούλη πέτυχε να …”μεθύσει” ξανά τον Πράσινο Ήλιο, αποδεικνύοντας ότι οι εκλογές μπορούν πράγματι να είναι μια μεγαλειώδης γιορτή της δημοκρατίας, και όχι μονάχα δηλητήριο, λάσπη και fake news.

«Ήμουν, είμαι και θα είμαι πάντα εδώ. Δύναμή μου, μόνο η δύναμή σας. Φωνή μου, μόνο η φωνή σας. Στα δύσκολα μείναμε μαζί, τώρα συνεχίζουμε μαζί, για τη Λάρισα που αγαπάμε. Δεν πρόδωσα ποτέ τις αρχές και τις αξίες μου, δεν κατάντησα πολιτικός γυρολόγος, δεν πούλησα “την ψυχή μου στο διάβολο” για τα “τριάκοντα αργύρια” μιας καρέκλας εξουσίας. Δεν μπαινοβγαίνω στο ΠΑΣΟΚ, αναζητώντας “σημαία ευκαιρίας”. Γιατί πιστεύω βαθιά ότι η πολιτική δεν έχει στόχο να βολεύει ατομικά σχέδια, αλλά να στεγάζει τα συλλογικά όνειρά μας. Γιατί η ενασχόληση με τα κοινά, είναι οδός προσφοράς, όχι εργαλείο κέρδους», τόνισε καταχειροκροτούμενη.

Η Λαρισαία Βουλευτής και εκ νέου υποψήφια, στάθηκε στις πιο συγκλονιστικές στιγμές από την -μέχρι στιγμής- κοινοβουλευτική διαδρομή της, παραθέτοντας επιγραμματικά ορισμένες από τις εκατοντάδες δυναμικές παρεμβάσεις της στη Βουλή, για όσα απασχόλησαν τη Λάρισα αυτά τα τέσσερα χρόνια. Εστίασε ιδίως στις πρωτοβουλίες που είχαν ξεχωριστό κοινωνικό πρόσημο, όπως ενάντια στην έμφυλη βία, αλλά και στις δράσεις για τη διαφύλαξη και ανάδειξη της τοπικής πολιτιστικής κληρονομιάς. Περαιτέρω, μακριά από τα γενικόλογα ευχολόγια και τις αόριστες εξαγγελίες, παρουσίασε συγκεκριμένες προτάσεις και στοχευμένες λύσεις, σε ένα πολύπλευρο σχέδιο για το «πρωταγωνιστικό μέλλον της Λάρισας».

«Μεταξύ μας, μιλάμε πάντοτε με όρους ειλικρίνειας, με ανοιχτά χαρτιά και ξεκάθαρες κουβέντες. Στην κάλπη της Κυριακής, η πιο κρίσιμη και η πιο χρήσιμη ψήφος, είναι η ψήφος στο ΠΑΣΟΚ. Μόνο το ΠΑΣΟΚ, μπορεί να γίνει ανάχωμα στις προσωπικές ορέξεις του κ. Μητσοτάκη και του κ. Τσίπρα, που κυβέρνησαν και οι δύο για χρόνια, συνθλίβοντας τη μεσαία τάξη και τους μη προνομιούχους. Μόνο το ΠΑΣΟΚ, έφερε το Λαό στην εξουσία, κάνοντας πράξη όλες τις ιστορικές μεταρρυθμίσεις που άλλαξαν τη ζωή εκατομμυρίων ξεχασμένων πολιτών της διπλανής πόρτας. Όποια πέτρα μεταρρύθμισης κι αν σηκώσεις, από κάτω η σφραγίδα γράφει ΠΑΣΟΚ. Η Αλλαγή δεν είναι διαφημιστικό σλόγκαν, είναι πραγματικό βίωμα. Την έζησε η Αγροτιά μας, όταν με το ΠΑΣΟΚ ένιωσε τι θα πει στήριξη, ασφάλεια και υπερηφάνεια. Τη βίωσαν οι παλαιότεροι, όταν με το ΠΑΣΟΚ έζησαν τις καλύτερες μέρες τους. Τώρα, από την 21η Μαΐου θα την γνωρίσουν και οι νεότεροι, τα νέα παιδιά, καθώς με το ΠΑΣΟΚ μπορούν να ζήσουν ακόμα καλύτερες μέρες αξιοπρέπειας, αξιοκρατίας και προοπτικής», επισήμανε η Ε. Λιακούλη.

«Σας ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου, γι’ αυτό το ταξίδι. Μαζί παλέψαμε τα “κύματα” που χτύπησαν το Νομό μας, μαζί γίναμε “ασπίδα” της τοπικής κοινωνίας κόντρα στις “θύελλες”. Την Κυριακή, συνεχίζουμε μαζί, συνοδοιπόροι και συναγωνιστές, με μοναδική αλάνθαστη πυξίδα την αγάπη μας για τον Τόπο μας και τους Ανθρώπους μας», υπογράμμισε η τ. Γραμματέας της Κ.Ο. και υπ. Βουλευτής Λάρισας.

Εικόνες θέματος από mammuth. Από το Blogger.