Κέλλας: Η Ελασσόνα ψηφίζει σταθερότητα και σιγουριά για το αύριο (φωτ.)

 Την κεντρική του ομιλία, σε μεγαλειώδη συγκέντρωση στην Ελασσόνα, πραγματοποίησε ο βουλευτής ΝΔ Ν. Λάρισας, Χρήστος Κέλλας, ο οποίος κάλεσε τους πολίτες να εμπιστευτούν τον Κυριάκο Μητσοτάκη και να δώσουν ισχυρή εντολή διακυβέρνησης στη Νέα Δημοκρατία.

Ο Λαρισαίος πολιτικός έκανε αποτίμηση του κυβερνητικού έργου, σημειώνοντας ότι ο πρωθυπουργός υλοποίησε όλες τις δεσμεύσεις, που περιλαμβάνονταν στο πρόγραμμα της Νέας Δημοκρατίας το 2019. Αναφερόμενος στα πεπραγμένα της κυβέρνησης στον πρωτογενή τομέα, τόνισε:

«Σταθήκαμε έμπρακτα στο πλευρό των κτηνοτρόφων και των αγροτών και βάλαμε τέλος στα “βαφτίσια” γάλακτος και λοιπών προϊόντων. Αυστηροποιήσαμε με νόμο τις κυρώσεις που προβλέπονται για τις “ελληνοποιήσεις” και πραγματοποιήσαμε σαρωτικούς ελέγχους σε όλη την επικράτεια, επιβάλλοντας αποτρεπτικά πρόστιμα και αποκαθιστώντας τη δυναμική των ελληνικών προϊόντων στην αγορά.

Ο κτηνοτροφικός κόσμος απολαμβάνει τιμές στο γάλα και το κρέας διπλάσιες από εκείνες του 2019. Απλοποιήσαμε τη διαδικασία αδειοδότησης των σταβλικών εγκαταστάσεων και προχωρήσαμε στην ίδρυση της Εθνικής Διεπαγγελματικής Οργάνωσης Φέτας προστατεύοντας το προϊόν και αυξάνοντας την τιμή του. Στηρίξαμε τη βιολογική γεωργία και κτηνοτροφία και εφαρμόσαμε προγράμματα ενίσχυσης των κτηνοτρόφων».

Ο Χρήστος Κέλλας, εστιάζοντας σε ζητήματα υποδομών, εξήρε την καθοριστική συμβολή του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Ελασσώνος κ. Χαρίτωνος στο έργο αποκατάστασης των ιερών ναών Αγίου Νικολάου Δαμασίου, Αγίου Δημητρίου Μεσοχωρίου, Αγίου Δημητρίου Ελασσόνας και Αγίου Νικολάου Παλαιοκάστρου, που επλήγησαν από τους σεισμούς. Επίσης, ευχαρίστησε τον Δεσπότη για τη συνεργασία που έχουν αναπτύξει συνολικά για τον τόπο.

Ο κ. Κέλλας έκανε ιδιαίτερες αναφορές στις κυβερνητικές δράσεις για την εθνική ασφάλεια, επισημαίνοντας:

«Για πρώτη φορά, επί διακυβέρνησης Κυριάκου Μητσοτάκη, τα σύνορα της χώρας φυλάχθηκαν και επεκτάθηκαν με τις ιστορικές συμφωνίες για ΑΟΖ με Ιταλία και Αίγυπτο.   

Η Νέα Δημοκρατία είναι πατριωτικό κόμμα και πολιτεύεται με γνώμονα την προάσπιση της εθνικής ασφάλειας. Η φύλαξη των συνόρων δεν είναι “ταμπού” αλλά ιερή υποχρέωση. Ο πρωθυπουργός είπε “νταηλίκια γιοκ” στον Τούρκο πρόεδρο και ενισχύσαμε την αμυντική θωράκιση της χώρας. Προχωρήσαμε στην προμήθεια 24 Rafale, 3 φρεγατών Belharra, στην αναβάθμιση των F-16 και μπήκαμε στο πρόγραμμα για την απόκτηση των μαχητικών αεροσκαφών F-35.

Παράλληλα, συνάψαμε συμφωνίες στρατηγικής συνεργασίας με ΗΠΑ, Γαλλία και Ισραήλ, που συνιστούν κορυφαίες δυνάμεις του διεθνούς συστήματος».

Ο Λαρισαίος βουλευτής επεσήμανε, ακόμη, πως η κυβέρνηση έδωσε λύση στο μεταναστευτικό και εργάστηκε με σχέδιο για την ενίσχυση της δημόσιας ασφάλειας. Κλείνοντας, ευχαρίστησε τους πολίτες της Ελασσόνας για τη στήριξή τους προς το πρόσωπό του, καταλήγοντας:

«Μαζί πετύχαμε πολλά μέχρι σήμερα και θα πετύχουμε ακόμη περισσότερα τα επόμενα χρόνια, με όραμα και πρόγραμμα για τον τόπο μας!

Στέκομαι απέναντί σας με ειλικρίνεια και ζητώ με ευθύτητα να με τιμήσετε με την ψήφο σας ανανεώνοντας την εμπιστοσύνη που έχετε δείξει προς το πρόσωπό μου στις προηγούμενες αναμετρήσεις!

Ήμουν, είμαι και θα είμαι πάντα δίπλα σας! Για να έχετε δυνατή φωνή ως σύνολο αλλά και για να εκπροσωπώ καθέναν και καθεμιά ξεχωριστά!

Για την Ελασσόνα, τον Νομό Λάρισας και την Ελλάδα, σας καλώ να πορευτούμε μαζί με σιγουριά στο “Αύριο” και να προχωρήσουμε σταθερά, τολμηρά μπροστά!». 

Εικόνες θέματος από mammuth. Από το Blogger.