Νέα Υόρκη: Έλληνας διοικητής της Αστυνομίας συνταξιοδοτήθηκε με… νησιώτικα και ζεϊμπέκικο

Γεμάτη συγκίνηση, χορό και… μυρωδιά Ελλάδας ήταν η τελετή αποχαιρετισμού του Ελληνοαμερικάνου John Pappas, ο οποίος υπηρέτησε ως διοικητής του τμήματος συγκοινωνιών Κ-9 του αστυνομικού τμήματος της Νέας Υόρκης (NYPD) για 26 και πλέον χρόνια και εχθές συνταξιοδοτήθηκε

Ο ίδιος, χόρεψε ζεϊμπέκικο υπό τους στίχους του Νότη Σφακιανάκη, αλλά και νησιώτικα στη λαμπρή προς τιμήν του τελετή, στις εγκαταστάσεις του Τμήματος στο Λονγκ Αϊλαντ, με τη συμμετοχή συγγενών, φίλων αλλά και πολλών— πρώην πια— συναδέλφων.  

Μάλιστα, το Τμήμα Συγκοινωνιών και αρκετοί πρώην συνάδελφοι θέλησαν να τον ευχαριστήσουν για τη συνεισφορά του στην υπηρεσία, καθώς και για την ανάπτυξη του ειδικού Τμήματος Κ-9 του NYPD για τις συγκοινωνίες, με ένα αφιερωματικό βίντεο, υπό του ήχους του “Ζορμπά”.

Ο ίδιος, στην αποχαιρετιστήρια ομιλία του, είπε: “Είμαι παιδί μεταναστών. Οι γονείς μου εργάστηκαν σκληρά, όπως και πολλοί άλλοι μετανάστες. Είμαι παντρεμένος με μετανάστρια. Επίσης, είμαι πολύ περήφανος για το γεγονός ότι οι γονείς μου επέλεξαν τις ΗΠΑ. Μερικές φορές ξεχνάμε τη σπουδαιότητα της χώρας μας. Είμαι ευγνώμων για όλα. Αγαπώ τους ανθρώπους μου, αγαπώ τη μονάδα μου, αγαπώ την οικογένειά μου”.


Πηγή: in.gr
Εικόνες θέματος από mammuth. Από το Blogger.