Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στις σήραγγες στα Τέμπη λόγω άσκησης και εργασιών συντήρησης

Από τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλίας ανακοινώνεται ότι, λόγω εκτέλεσης άσκησης ευρείας κλίμακας στη σήραγγα Τ2, καθώς και εργασιών συντήρησης-αναβάθμισης των ηλεκτρονικών συστημάτων των σηράγγων Τ1, Τ2 & Τ3, θα ισχύσουν οι κατωτέρω προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις την Δευτέρα (04-12-2023) κατά τις ώρες 07:00΄ έως 21:00΄ ή νωρίτερα σε περίπτωση ολοκλήρωσης των εργασιών και από την Τρίτη (05-12-2023) έως το Σάββατο (09-12-2023) κατά τις ώρες 07:00΄ έως 19:00΄ ή μέχρι την ολοκλήρωση των εργασιών, αν αυτές ολοκληρωθούν νωρίτερα:

  • Ολικός αποκλεισμός της κυκλοφορίας των οχημάτων επί του Αυτοκινητοδρόμου Α.Θ.Ε. και στις δύο κατευθύνσεις, από τον Α/Κ Ευαγγελισμού έως τον Α/Κ Λεπτοκαρυάς, με εκτροπή της κυκλοφορίας στην Π.Ε.Ο. Ευαγγελισμού-Λεπτοκαρυάς. 
  • Ολικός αποκλεισμός του αυτοκινητόδρομου στην κατεύθυνση προς Θεσσαλονίκη

Θα πραγματοποιείται εκτροπή του ρεύματος κυκλοφορίας του αυτοκινητοδρόμου με κατεύθυνση από Αθήνα προς Θεσσαλονίκη στην Π.Ε.Ο. στον Α/Κ Ευαγγελισμού. 

  • Ολικός Αποκλεισμός του αυτοκινητόδρομου στην κατεύθυνση προς Αθήνα

Θα πραγματοποιείται εκτροπή του ρεύματος κυκλοφορίας του αυτοκινητοδρόμου με κατεύθυνση από Θεσσαλονίκη προς Αθήνα στον Α/Κ Λεπτοκαρυάς.

  • Αποκλεισμός του κλάδου εισόδου προς τον Αυτοκινητόδρομο στον Η-Α/Κ Ραψάνης με κατεύθυνση προς Αθήνα.
  • Αποκλεισμός της εισόδου προς τη χοάνη του σταθμού διοδίων Πλαταμώνα στον Α/Κ Πλαταμώνα προς Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

Κατά τη διάρκεια των εργασιών, η κυκλοφορία των οχημάτων και για τις δύο (2) κατευθύνσεις (Αθήνα – Θεσσαλονίκη), θα πραγματοποιείται από την Π.Ε.Ο. Αθηνών – Θεσσαλονίκης (υφιστάμενη εθνική οδός Ευαγγελισμού – Λεπτοκαρυάς, μέσω Κοιλάδας Τεμπών) και συγκεκριμένα από τον Α/Κ Ευαγγελισμού έως τα όρια των Π.Ε. Λάρισας – Πιερίας.

Εικόνες θέματος από mammuth. Από το Blogger.