Αντίστροφη μέτρηση για το "Mamali Festival 2024" στη Βερδικούσια Ελασσόνας

Η γιορτή που έγινε θεσμός, το Mamali Festival θα πραγματοποιηθεί και φέτος σε ένα από τα πιο όμορφα μέρη της Ελλάδας, τη Μαμαλή Βερδικούσιας. 

 Ο δρόμος Βερδικούσια - Μαμαλή είναι ασφαλτοστρωμένος και διεκδικεί επάξια το τίτλο μιας από τις ωραιότερες διαδρομές στην Ελλάδα! Μέσα στο δάσος με αφετηρία το χωριό Βερδικούσια και το βλέμμα στον Όλυμπο και τον Κίσσαβο φτάνουμε στην κορυφή Μαμαλή με θέα την οροσειρά της Πίνδου! Σκέτη μαγεία!

Το καταπράσινο δάσος οξιάς της Μαμαλής θα φιλοξενήσει στις 5, 6 και 7 Ιουλίου τη μοναδική αυτή διοργάνωση η οποία και φέτος αναμένεται να προσφέρει στους επισκέπτες του ένα πλήθος από δραστηριότητες και εκδηλώσεις.

 Διαδρομή Enduro και Off Road με νέα μονοπάτια, πίστα Motocross δίπλα στο χώρο εκδηλώσεων, συναυλίες που θα συζητηθούν, πεζοπορικές διαδρομές, δράσεις για παιδιά είναι κάποιες από τις δραστηριότητες που ετοιμάζει η Λέσχη Mountain Enduro Camp.

 Η οδήγηση της μηχανής συνδέεται αρμονικά με τη φύση, τη μουσική και τον αθλητισμό. Και αυτό γιατί το Mamali Festival 2024 είναι προσιτό σε όλους, μηχανόβιους και μη. 

Το υψόμετρο στην κορυφή Μαμαλή είναι 1424 μέτρα αλλά η ατμόσφαιρα είναι ζεστή, φιλική και πολύ ζωντανή!

Ένα διαφορετικό τριήμερο που θα σας εντυπωσιάσει και θα περάσετε αξέχαστες στιγμές!

Η μουσική και οι ζωντανές εμφανίσεις συγκροτημάτων αποτελούν για μια ακόμα χρονιά έναν παραπάνω λόγο για να επισκεφθεί κανείς το Mamali Festival.

Στο Mamali Festival 2024 που πραγματοποιείται στις 5, 6 και 7 Ιουλίου 2024, θα παίξουν ζωντανά οι παρακάτω μπάντες:

Παρασκευή 5/7: 

ΚΥΡΙΑΚΟΣ SOL & TO ΚΑΛΥΒΙ

THE SPEAKEASIES SWING BAND

ΧΕΙΜΕΡΙΝΟΙ ΚΟΛΥΜΒΗΤΕΣ

Σάββατο 6/7: 

EVITA & THE VAL BOYS

ΟΡΦΕΑΣ ΠΕΡΙΔΗΣ με ΣΟΥΖΑΝΑ ΤΡΥΦΙΑΤΗ

ΒΟΥΚΟΛΙΚΗ ΔΙΑΤΑΡΑΧΗ

Κυριακή 7/7: 

ΒΛΑΜΗΔΕΣ (μεσημεριανό γλέντι)

Χορηγός επικοινωνίας: Ράδιο Ελασσόνα 88.4

Ανδρέας Νικούλης
Εικόνες θέματος από mammuth. Από το Blogger.